Zobacz pojedynczy post
stary 15-07-2008, 20:22   #296
Killuminati
Użytkownik Forum

Killuminati's Avatar

Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Arendal (Norway)

Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 41+
Killuminati ma numer GG 6029245
Domyślny

@Mystlich <3

No ok, let's dance.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mystlich
To co teraz powiem możecie śmiało zbluzgać i uznać za niestosowne , wlepić ten cytat na te swoje głowy , zjeść , wstawić w sygnaturę albo mnie zniesławić w topicu: "Największy kicz tego roku"
Dasz mi chwilke? ^^

Cytuj:
Jego wypowiedź jest w 100% mądra. Społeczeństwo na świecie popada w coraz to większą ruinę. Zanikają zasady moralne i katolickie. Jestem katolikiem i wiernie przestrzegam jego zasad. Jakbyście sie czuli jakby to was tak poniewierano , zdzierano z błotem itp. ?????
I tu leżałem. Get a life kid. Sam całego świata nie zmienisz, nie rozumiem. Po co się spinać? Niektórzy nie przestrzegają zasad kościoła, nie wierzą w Boga, jednym zdaniem, są ateistami. To, czego ty przestrzegasz, to jest tylko i wyłącznie Twoja sprawa, niektórzy, w tym i ja, możemy powiedzieć, że ta wiara jest ślepa, bo zasady kościoła, w niektórych aspektach są poprostu śmieszne.

Cytuj:
Ja jestem gotów wstawić sie za usera Ksiadz32. Może my obydwaj wyrośniemy kiedyś na ludzi w przeciwieństwie do tych co uważają , że prawo katolickie jest złe , że dziewczyny to rzecz !!! Tak mówią tylko jacyś obleśne typy i dlatego nienawidzę męską część społeczeństwa.....za to że są takimi pustakami
Nie popłacz się tylko z tej spinki. Jesteśmy pustakami, o nie, jakie to przykre.

Cytuj:
I wisi mi to za przeproszeniem jak skomentujecie tą wypowiedź , śmiejesz się ze mnie - jesteś por debilem. Ja w każdej chwili mogę wynieść sie z tego forum , zainstalować program który maskuje IP i wrócić tutaj w innej postaci.
Wisi mi to co o mnie sądzicie , wisi mi to jak mnie traktujecie , wisi mi to jak mnie bluzgacie i próbujecie zdołować !
Jesteś taką "kolorową" postacią, tak emanujesz głupotą i niedojrzałością, że po stylu pisania poznam, że to ty. Nawet jak zalozysz 100 kont, i tak po stylu w jakim sie wypowiadasz, bd wiedział kim jesteś ;-)
And God said he should send his one begotten son
to lead the wild into the ways of the man
Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh

Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace!
Killuminati jest offline   Odpowiedz z Cytatem