Zobacz pojedynczy post
stary 15-07-2008, 22:59   #14408
Dave_plx
Użytkownik Forum

Dave_plx's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2007
Lokacja: Gdańsk

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 57
Poziom mag.: 62
Dave_plx ma numer GG 6829178
Domyślny

Dobry wieczor.

Mam do was pytanie-czy wy naprawde jestescie takimi niedojebami ze musicie na forum pokazwywac swoja wyzszosc ? nei rozumiem was kurwa. teraz takie dziecko(przepraszam jesli kogos kurwa urazilem) zaklada sobie konta tibia.com i zgrywa wielkeigo kozaka ze on to jest taki i siaki pozniej zaklada konto na forum poniewaz w tibii jest taka pizda ze nic nie moze zrobic to gdzies trzeba blyskac (rl tez widocznie nie wychodzi). wy naprawde macie jakis problem emocjonalny bo chcecie sie spotykac w rl(na*******ac) za to ze ktos was przez kompa obrazil. to ukazuje wasze zasoby intelektualne(lub ich brak) "o nie ktos mi zajebal pixela na*******amy w rl" "ktos mnie obrazil na forum dopadne go i zabije ded irl". kiedys (jeszcze nie tak dawno) wbijalo sie na tibie zeby pohuncic ze znajomymi pogadac z ludzmi i nie bylo takich sytuacji na forum/w tibii(przynajmniej nie tak widocznych) jak teraz ze ludzie sie kloca. nie mialem zamiaru pisac tego posta poniewaz byl by to kolejny zbedny spam ale i tak bedzie to moj ostatni post w tym temacie poniewaz nikt juz tu nie bedzie dodawal ss (ludzie z iq powyzej plyty chodnikowej sie domysla czemu) zobaczcie temat od 1 strony i powiedzcie mi czy tak warto bylo to spamowac zeby cala ta praca (kilka lat dodawania ss) pozlo sie jebac? na dobra sprawe jest to jedyne miejsce (po za forum WOT'a) gdzie i tak nei ma zadnego polaka gdzie mozna zobaczyc calmere od poczatku.

slownictwo i bledy spowodowane poniewaz pisalem tego posta na szybko i pierdole to czy ktos sie przysra do mojej ortografii.

Pozdrawiam.

Ostatnio edytowany przez Dave_plx - 15-07-2008 o 23:01.
Dave_plx jest offline   Odpowiedz z Cytatem