Zobacz pojedynczy post
stary 15-07-2008, 23:27   #14413
TheaTron
Zbanowany

Data dołączenia: 25 01 2008
Lokacja: Szczecin

Stan: Początkujący
Imię: CZE
Świat: Calmera
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
TheaTron ma numer GG 5157895
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Schneider Pokaż post
Moze wiele osob to zdziwi, ale Thea, pomimo tego, ze chyba dawno nie lałeś to mam do Ciebie szacunek. Wiesz dlaczego? Bo moze i spamujesz, ale za to ze swojego konta, a nie tak jak niektóre lamusy, które zrobily oddzielne konta, zeby sobie pospamowac. A najlepsze na tym forum to sa dzieciaki, ktore mowia "dawaj na rl kurfo jebana tak ci najebie ze nie pszerzyjesz!!111". Na kazdego kozaka znajdzie sie wiekszy kozak, wiec nie badzcie tacy pewni siebie. Zamiast tego zajrzyjcie czasem do slownika.
dzieki,a spamuje dlatrgo ze ktos spamuje,nie bede tkwil bezczynnie kiedy ktos obraza mnei i moja matke nastepnie bezczelnie mowiac jescze ze zaprasza mnei na osiedle na ktorym zyje od kilku dobrych lat a potem sie wycofuje..

OK PAS!mam juz dosc tego najezdzania na mnie,nei nadazam odpisywac,piszcie co chcecie a jak na prawde znajdzie sie jakis kozak ze szczecina ktory nie bedzie pierdolil na darmo "dawaj do mnei ziomal jusz po tobje!!!!!" to czekam,zegnam

ostatni ss na bardzo dlugo?
szkoda ze nie robilem wiecej kiedy np spamowalem mu na priv xd
albo gdy pisal na red a ja myslalem ze tylko do mnei to nawet tego nie kopiowalem ;/
szkoda szkoda o wiele lepsza sklejka by byla no ale mam chociaz to...

Ostatnio edytowany przez TheaTron - 15-07-2008 o 23:37.
TheaTron jest offline   Odpowiedz z Cytatem