Zobacz pojedynczy post
stary 16-07-2008, 00:13   #9
RookeR
Użytkownik Forum

RookeR's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2007
Lokacja: W Domu :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Domyślny

@up

Heh, sam wyznaje zasade "zamiast się kłócić, lepiej kogoś przemilcz lub szukaj kompromisu" jak i w życiu tak i w grze. Ba, nie kiedy "nawet" na forum pojawiają się ludzie którzy po prostu zasługują na miano "hama". Zresztą co ja wam będe o tym pisał, macie oczy i sami widzicie =]

Ps. A wiecie co tak najbardziej mnie wkurza? To że ludzie (albo raczej ignoranci i "ę i ą") tak jak w tibi tak i na forum (i w życiu) zawsze "mają racje" (według nich oczywiście). No bo sami powiedzcie, czy można kogoś po kilku postach (albo po 10 sek rozmowie) ocenić czy on jest "gupi" czy jakiś inny ?
Chyba nie =P.
Ps2. Nie znam Colina wogóle, no ale już moge powiedzieć i przyznać mu racje z tym co napisał. No może z jednym się nie zgodze =d. Z botterem nigdy nie rozmawiam, to nie ma sensu =P

@down:

Znam i używam, ale stwierdziłem że nie było po co. (Hmm... brzydko by to wyglądało?).
A co do WSF, znam ją (i pozdrawiam z tego miejsca). Niestety nie mam z nią kontaktu od jej hacka (gg mi jej gdzieś zgineło).

Pozdrawiam =]

Dziadki z którymi grałem na Candi i dyskutowałem na forum rookgaardu, jeśli ktoś to czyta odzywajcie się na priv - od czasu do czasu będę przeglądał skrzynkę tutaj

Ostatnio edytowany przez RookeR - 16-07-2008 o 00:32.
RookeR jest offline   Odpowiedz z Cytatem