Zobacz pojedynczy post
stary 16-07-2008, 00:29   #8
Lukaszekbb
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 07 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tao16 Pokaż post
Pierdolisz heh ;p Wiec tak:
Niestety chwilowo nie mam kogo
Cytuj:
1) Ja nie jedna Tao tylko jeden Tao bo chyba nawet mam na imie tak jak Ty ;]
Sorki miało być jednej osoby, coś mi uciekło
Cytuj:
2) Uwierz ze nie Real friend gra na Candii. Maniaczy po 10h.
08 Jul 2008 +2,082,579 100 148 52,102,002
09 Jul 2008 +563,126 99 148 52,665,128
10 Jul 2008 +1,380,351 98 150 54,045,479
To jedyny przypadek ktory znam bo tylko on gra na non ;p reszta nie maniaczy po tylko godzin.
Tak bywa, nie mówiłem że wszyscy, ale nie da się grać sporadycznie na PvP, a raczej trudno tak grać i mija się to z celem.
Cytuj:
3) Co do punktu 2. sie zgodze trzeba byc cierpliwym jak chuj zeby przez tyle miesiecy wytrzymac z niektorymi. (albo stac sie takim jak otoczenie bo z kim sie zadajesz takim sie stajesz)

4) Zaczynalem grac na Solerze a pozniej zaraz na Saphie ;p Wiec nie masz do mnie racji.
Ale jestem wstanie się założyć że nie zaczynałeś w pełni sam, miałeś kumpla, przyjaciela, koleżankę kogo kolwiek kto cię wprowadził, wytłumaczył i tak dalej.
Cytuj:
5) "bo żeby coś wytłumaczyć trzeba myśleć al spora grupa ludzi na PvP umie jedynie zabić" a Ty myslisz ze jak jest wojna to taki Nobz pisze sms do Boltera zeby sie zalogowal i wysyla mu privat msg "come to edron, we must kill some players" ? Stary tam jest zgranie jak nie wiem. Siedza w 20 na tym Ts czy Ventrilo jeden ma voica a reszta slucha i robi to co kaze.
Nie o to mi chodziło, raczej o to że jeśli ktoś czegoś nie wie, nie umie to jeśli zapyta kogoś o radę zwróci jedynie na siebie uwagę że jest nowy w grze i można go bezkarnie zabić.
Raczej na pomoc nie ma co liczyć.
Cytuj:
6) Pvp nie polega na tym zae dasz atak i stoisz przy czym co jakis czas klikasz F12 z potionem.

7) Nie nie ma lurowania ani blokowania. Bo jak wpadnie mniejszy lvl i zacznie bic to go lejesz, jak wpadnie wikeszy to spieprzasz z respa piszesz do friend, wpada ekipa i posprzatane . .
Nie ma blokowania ?
no fakt tam jak nie radzisz sobie z potworkiem to zamiast cie zablokować to cię dobiją, choć często lepiej bloknąć żeby nie tracić limitu na ubicie kogoś
Cytuj:
8) Z playersami masz racje. Za duzo ich ;S

9) Jak jest wojna to sporadycznie spotkasz pk nie wiem czemu wsrod medium lvl.
Jak jest wojna to może i sporadycznie, ale jak nie masz dobrej paczki za sobą, gildi to chętnie się z tobą rozprawią też dla zabawy.
To fakt nie grałem dużo na PvP ale jak grałem jako "samotnik" nigdy nie było mi dane dobić 25 lvl
Co nie zmienia faktu że też ma to swój urok.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lechista
Ohhh super, dziękuje, że to opisałeś!! Taką mam ochotę dyskutowac na temat który świat jest lepszy...
Stwierdzili że polska młodzież ma problemy z rozumieniem czytanego tekstu, a co dopiero mówić o zrozumieniu sensu dyskusji i jej celu.

Ostatnio edytowany przez Lukaszekbb - 16-07-2008 o 00:33.
Lukaszekbb jest offline   Odpowiedz z Cytatem