Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Scobel
No co wy ... jutro powstanie temat Przyjazn Na Mainie, a pojutrze Przyjazn Na GG ... Ludzie co z wami ... nie macie RL zycia tylko takie glupie tematy rozwijac, zakladac ??
OFT
|
mówisz tak bo niemasz żadnych pszyjaciół
@Topic
mialem jednego kumpla dokladnie niepamiętam nicku ale hyba belven varon to był superr gość razem znim zalożyliśmy drużynke na rooku i udało mi sie zostać szefem, było fajowo ale jusz na drugi dzień tak niebylo. Bylem jeszcze mało doświatczonym graczem nie nieumielem gadać pszes massage cały czas do mnie pisał a ja nieumiałem odpisać i jusz pszes ten czas sie nigdy niespotkaliśmy

a jak pszeszukujesz te forum to pozdrawiam cie
a pszyokazji moge powiedzieć o pszyjaciółce z maina????????????????
bo niema tematu takiego o mainie a bardzo bym chcial powiedzieć o niej, była hyyba najfajniejszą dziwczyną w tibi co prawda na tibie wchodziłia dość żadko ale jak jusz wchodzila cieszyłem sie ja głupi lubiłem opowiadać jej zwariowane kawały a ona do mnie powiedziała że mam wyobrażnie nigdy tego niezapomne

a pewnego dnia zmieniła nick pokuciliśmy sie troche o konto mego ludka ale rozmowa niewydawała sie powarzna jak skończyliśmy kłutnie jusz nigdy pszenigdy sie niezobaczyliśmy

była wyjondkowa