Zobacz pojedynczy post
stary 16-07-2008, 10:22   #18
Rocket Slayer
Użytkownik Forum

Rocket Slayer's Avatar

Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 146
Rocket Slayer ma numer GG 9457986 Send a message via Skype™ to Rocket Slayer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez playboy Pokaż post
mówisz tak bo niemasz żadnych pszyjaciół
@Topic
mialem jednego kumpla dokladnie niepamiętam nicku ale hyba belven varon to był superr gość razem znim zalożyliśmy drużynke na rooku i udało mi sie zostać szefem, było fajowo ale jusz na drugi dzień tak niebylo. Bylem jeszcze mało doświatczonym graczem nie nieumielem gadać pszes massage cały czas do mnie pisał a ja nieumiałem odpisać i jusz pszes ten czas sie nigdy niespotkaliśmya jak pszeszukujesz te forum to pozdrawiam cie

a pszyokazji moge powiedzieć o pszyjaciółce z maina????????????????
bo niema tematu takiego o mainie a bardzo bym chcial powiedzieć o niej, była hyyba najfajniejszą dziwczyną w tibi co prawda na tibie wchodziłia dość żadko ale jak jusz wchodzila cieszyłem sie ja głupi lubiłem opowiadać jej zwariowane kawały a ona do mnie powiedziała że mam wyobrażnie nigdy tego niezapomnea pewnego dnia zmieniła nick pokuciliśmy sie troche o konto mego ludka ale rozmowa niewydawała sie powarzna jak skończyliśmy kłutnie jusz nigdy pszenigdy sie niezobaczyliśmybyła wyjondkowa
ale popracuj nad ortografią proszę...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fushion Pokaż post
@up
Mowisz tak bo nie masz slownika...
a ty jak już coś piszesz to wnieś coś do tematu

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Scobel Pokaż post
No co wy ... jutro powstanie temat Przyjazn Na Mainie, a pojutrze Przyjazn Na GG ... Ludzie co z wami ... nie macie RL zycia tylko takie glupie tematy rozwijac, zakladac ??
Przesadzasz. Dlaczego zakładasz, że nie mamy rl życia? Temat skłania do przemyśleń, jeżeli ktoś napisze coś mądrego to i do głębszych refleksji.

hasło "Rookstayerzy są jak rodzina"

Bullshit, przereklamowane hasło. To grupa graczy grająca z ograniczonymi możliwościami która dąży od czasu do czasu do zrealizowania pewnego celu. Często takie osoby nie znają się w rl i tylko pomagają sobie w grze a myślą, że się znają. Czy po wspólnym huncie na którym możecie sobie polegać można powiedzieć, że jest się przyjacielem tej osoby? Nie - gdyż nawet jej nie znacie. Trzeba się zainteresować jej RL problemami a nie Tibijskimi. Jak to napisał Gofin - "Przykład wyimaginowanej przyjaźni".

Cytuj:
Rookstayerzy powinni byc dla siebie tolerancyjni. Jezeli cos ci w kims nie pasuje - nie gadaj z nim. Po co zaczynac nowa klotnie, skoro mozna stlumic zlosc w sobie...
Powinni być naturalni. Tłumić złość? Ja myślałem, że gry są po to by się "wyżyć" i nie przenosić złości na RL aby nie pogarszać jakiegoś problemu czy czegoś. Jednak i tu i tam to jest potrzebne.

Cytuj:
Botter? Sprobuj porozmawiac! Pomysl o nim jako o czlowieku, ktory rowniez gra w ta gre.
Odpowie autorespond i dupa. A tak serio - mam gdzieś taką osobę która używa bota bo nie angażuje się w to co gra podobnie do mnie i z góry zakładam, że w życiu jest leniwa czy ma lekceważący charakter do różnych rzeczy. Skoro nie angażuje się w grę to i pewnie w szukaniu "ludzi do pogawędki" bo i po co, skoro liczą się cyferki...

Podoba Ci się ta pszczyla? Może chcesz jej wystawić 10 na fotce.pl?

Ostatnio edytowany przez Rocket Slayer - 16-07-2008 o 10:24.
Rocket Slayer jest offline   Odpowiedz z Cytatem