Będę kontrargumentować w punktach:
1)To zależy od osoby nie od serwera. Lunara nie jest raczej maniakalnym światem patrz niskie top lvle 230~.
2)Wiesz jak ktoś umie grać to i poradzi sobie z noobami na no-pvp grałem na no-pvp i powiem ci, że jak jakiś noob zaatakował mi potworka na pohu to ropowałem tylko draga i on sikał w gacie i zwiewał. A co do zabijania ok ale ja mam 57lvl i nie czuję się w możliwości, że zajebię byle kogo i nie poniosę z tego konsekwencji. Ci co zabijają każdego kto zaatakował mu potworka w końcu są hunted albo płacą paymenta. Żeby zabić kogoś trzeba mieć powód i jakiś dowód żeby ten powód potwierdzić. Jak zabijesz kogoś bez powodu no to hunted...
3)Zaczynałem jako noob na Chimerze pvp USA bo myślałem, że te flagi to podział na języki. Potem się przeniosłem na Danubie, Saphire, Guardie (no-pvp) i w końcu trafiłem na Lunare mój rl miał tam dość spory lvl wtedy 80 ed a jego brat miał 150 ek. Takie znajomości oczywiście to za mało bo w miarę z wbitym lvl znajomych miałem coraz więcej i na coraz wyższych lvl.
4)Jest ale jak ktoś z wyższym lvl przyuważy to to lurer raczej się nie pozbiera...
5)Dla mnie serwer przeludniony to jest serwer martwy. Nie da się expić i chodzić na hunty dla mnie gra na takim serwie jest bez sensu. I to nie ważne czy to pvp czy no-pvp.
Ostatnio edytowany przez Ghard Lage - 16-07-2008 o 11:09.
|