Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez psychopatka
A co do maniaków Wczoraj, 23:39. Wczoraj, 00:29
Nie patrz na moją godzinę posta bo ja do pracy wychodzę czego ty byś nie mógł zrobić bo pacc się marnuje.
|
A niektórzy mają urlop albo chorobowe

A że pogoda nie fajna wrócili na parę dni do starej zapomnianej Tibi dla zabicia czasu
Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Tao16
5) Qcyan z Toba sie zgodze. Na pvp na bank nie bedziesz botował w przeciwienstwie do non gdzie 40 lvl wybotowałem w tydzien.
|
Hehe czy to nie na światach PvP płakali po ostatnich banach że im się Gildie rozpadną jak boterów tak będą banowali ?
Botują wszędzie tyle że na PVP mogą tylko wybrańcy (Wysokie lvl i ci którzy mają plecy) a na Non-PvP mogą wszyscy. Osobiście uważam że jeśli Tibia ma przetrwać kolejne 2-3 lata to CipSoft musi ostro wziąć się za rozwiązanie tego problemu wszędzie w przeciwnym razie .....
Cytuj:
|
3)Tak jak zaczynałem to mialem pare osob bo cala klasa w to grała prawie. Tylko ze gadalismy wtedy jeszcze na Skype(zal) i grałem. Poza tym ze chcialem sie ropac przy drabince i padem od rata wlasnie przy tej drabince to spox.
|
Czyli jednak wszechwiedzący nie jesteś, i dobrze bo oznacza to że jesteś człowiekiem.
Ale przypomnij to sobie zanim odpiszesz komuś na forum choćby na najgłupsze pytanie. Lepiej nie odpisać nic niż zwyzywać kogoś za to czego nie wie bo albo się zniechęci albo stwierdzi że tak w tibi trzeba, zmień tibie zaczynając od siebie
Zszedłem z tematu sorki
Cytuj:
|
Bo grałem tam z miech na 2 lata? i uzywalem bota ale nie kradlem lota, lurowalem innych ciusltw ;]
|
Nie żebym się ciebie czepiał (bo zaraz pomyślisz że się uwziąłem

) ale nie ma usprawiedliwienia, żałuje że w polsce jest tak popularna neo a Cip-Soft nie daje banów na IP powiedzmy przez pół roku za boty.
Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Ronan_Shade
2) Idź na pvp, wbij z 60 lvli spróbuj zabić takiego 50 nooba... Zobaczymy czy ci się uda ;] Nie mów, że na PVP wystarczy zabić, bo jak zabijesz masz skulla, a jak gość, którego zabiłeś miał ekipę, to leżysz...
|
I do tego dążę, nie ważne kim jesteś na PvP, możesz być nawet Noob ale jak masz dobre plecy cie nie ruszą, możesz też być w porządku ale jak nie masz dobrych układów nie pograsz.
Ilu z was boi się przyznać że jest polakiem tylko dla tego że za chwilkę byście mieli po grze ?
Oczywiście w zależności od świata na którym gracie.
Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Alanus Lutinum
Wydaje mi się, że autor tematu został sponiewierany przez światy pvp, dlatego ma o nich takie mniemanie. Tam wbrew pozorom nie jest aż tak źle.
|
Nie, do napisania tego tematu skłoniło mnie podejście niektórych ludzi stawiające znak równości między graczem
Non-PvP a Noob'em.
To chyba wszystko ważniejsze
Każdy świat jest inny, każdy ma swój unikalny klimat,
każdy lubi co innego, a najgorsze co może być to segregacja ludzi według serwera na jakim grają.
Bawcie się dobrze na swoich serwerach, ja od czasu do czasu będę wpadał na swoją Candie, wy uszanujcie mnie a ja na pewno uszanuje was
I dodam tylko że jestem miło zaskoczony że na tym forum da się rozmawiać wymieniając argumenty nawet z osobami które na ostatnich parę postów nie napisały nic poza złośliwościami.
Jestem pewien że gdybyście się zmusili do takiego prowadzenia rozmów na forum to i sama tibia była by inna, choć odrobinę
Pozdrawiam wszystkich którzy mają do powiedzenia coś na temat

Nabijaczy postów nie pozdrawiam