Odnosząc się do pierwszego posta w tym temacie powiem, że autor miał ze światami pvp do czynienia chyba tylko przy wyborze servera podczas zakładania postaci. Takich bzdur nie czytałem już dawno, a wydaję się, że pisałeś na serio.
Po tym co napisałeś odnoszę wrażenie, że twoja wizja servera pvp wygląda mniejwięcej tak:
Mam 30 lvl, na expa wbija 20, zabijam go, i expie dalej. (równie dobrze możesz zmienić lvle, i być tym 20, a twoim oprawcą będzie 30) To jest śmieszne człowieku. Myślisz, że na pvp grają jedynie nałogowe goryle, używające tylko siły jako argumentu? W większości przypadków nie potrzeba nawet kumpli, wystarczy głowa na karku i odrobina zimnej krwi. To co napisałeś o uzależnieniu przemilczę...
Zgodzić się z tobą mogę z tym, że na non-pvp wbić lvl, czy grać nie jest łatwiej. Ale mocno przesadziłeś, bo z pvp zrobiłeś grę na zasadzie: masz kumpli, grasz bez problemów, nie masz kumpli, nie pograsz.
Obecnie gram na Morganie (ger. pvp), i przyszedłem tu bez żadnego wsparcia(po prostu od nowa), a teraz mam ~60 ek, i na grę nie narzekam( a sytuacja servera nie jest taka różowa, bo wojna się skończyła, i gildia rządząca może pozwolić sobie na małe pa).
O botach wspomnę tylko tyle, że wystarczy wejśc na oficjalne polskie forum blackd, a pierwszą rzeczą, jaka rzuca się w oczy jest fakt, że 9/10 tamtejszych graczy gra na non-pvp.
|