A po co ludzie puszczają CaveBoty tylko po to żeby wbić jak najwiekszy lvl i sprzedać chara na allegro lub pochwalić sie kolegom jaki to ja nie jestem Super Pro Evul gracz bo mam 100 lvl w miecha. Traktujecie tą grę jak by to był jakiś cel w życiu. Patrzycie tylko na cyferki i czerwony pasek przy napisie "Experience" i co myślicie że koledzy będą czuli wobec was respekt bo wbiłeś niewiadomo jaki level na bocie jeśli tak to pozdro... To gra, zabawa. A jak ktoś nie chce siedzieć 24h na kompie żeby wbić sobie skila to niech sobie odpuści tą grę to nie są wyścigi kto będzie lepszy tylko ZABAWA... A ci co kupują PACCa i tylko bocą gdzie przyjemność z gry To tak samo jakbyś kupił zwykła grę za 90 zł i wpisał kod "przejdź do ostatniego poziomu" gdzie tu logika chyba że nie macie robić co z pieniądzmi to już co innego. Zresztą co ja mówię czy Wy widzicie coś innego oprócz Tibi ??
Boty mogą być ale tylko do pomocy w trudnych Questach ale nie do Cavebocenia. I zazwyczaj jest tak ze bana dostają bana Ci którzy sobie tylko pomagają botem a nie Ci co wbijają 100 lvle w miecha.
|