Zobacz pojedynczy post
stary 16-07-2008, 17:04   #27
Michukng
Użytkownik Forum

Michukng's Avatar

Data dołączenia: 27 04 2008

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 60
Skille: 70/65
Poziom mag.: 5
Domyślny

Napisze krótko. Na początku grałem na PvP, ponieważ grał tam mój kuzyn i jego kumple od 70 do 170. Powiem tak gdybym nie miał tego kuzyna tam i jego kumpli nie wbił bym nawet 12 lvlu bo odrazu od 9 chcieli mnie zacząć PKować i mówic ze jak im nie zapłace 10 k to se nie pogram. Otóż powiedzialem to kuzonowi, a on opowiedział kumplowi tą całą sytuacje i to nie ja mialem płacić kolesiowi tylko ten koleś miał mi placić. Nie zgodze się z wami, że na PvP nie ma botterów, otóż jak tam grałem to było ich sporo przeważnie na 20 - 40 lvlach. Nie zgodzę się też, że na PvP pomagają co prawda pomagają, ale chyba 1 gracz na 1000 graczy, pomagają też prześć rooka od nowa na tej samej postaci. Spytałem sie kiedyś gracza czy mi nie pomoże. Pomógł z awansem, ale nie 1 lvl w górę lecz 1 lvl w dół. 20 lvl powtarzałem bodajże z 5 razy, gdyż każdy mnie PKował. Nie zgodze się też, że nie lurują potworków na PvP, gdy sobie skillowałem moim pallkiem, patrze sobie na stronkę i tak sobie mówie : "Zobaczę czy czasem Rotworm już nie ma red hp", i nagle widze : "You are dead", a koło mnie guard zlurowany oczywiście ten kto zlurował guarda musiał mi zapłacić 5 k, bo powiedziałem to mojemu kumplowi. Obecnie gram na Guardii, widziałem tylko 2 botterów, jak ktoś mówi, że ma wyjść, bo on zajoł miejsce to zawsze wychodzą. Przeważnie każdy ci tam pomoże. Oczywiśće zdarzają się sytuacje, że ktoś ci bije, albo ukradnie lootbaga, ale nie zawsze na 15~ lootbagó zabrali ~3, więc nie ma tak dużo thiefów. To na tyle. Pozdro !
P.S. Nie zgodzę się, że na Non - PvP gra pełno noobów, więcej moim zdaniem gra więcej noobów na PvP, którzy gdy wbijają 50 lvl nie wiedzą jak zarobić i spotykają jakiegoś 30 lvl bez pleców to odrazu każą ci zapłacić, gdyż nie mają wystarczająco kasy na eq lub manasy, poty.