Zobacz pojedynczy post
stary 16-07-2008, 21:17   #23
Pokromca_dragonuw
Użytkownik forum

Data dołączenia: 07 07 2008

Domyślny

w większości teorii jest napisane, że koniec świata ma nastąpić w grudniu 2012, ale różne są też wersje, jeśli lubicie takie artykuły to polecam www.eioba.pl

Jeśli chodzi o mnie to w ogóle się tym nie interesuję, jeśli ma być koniec świata to nie zmienimy tego i będzie jak będzie, ale ja nie zamierzam się zamartwiać śmiercią bo i tak kiedyś umrę, a nigdy nie wiadomo czy jutro jakiś pijak samochodem we mnie nie wjedzie i zginę na miejscu. Trzeba korzystać z życia póki się żyje, brać co najlepsze bo i tak kiedyś się skończy, a szkoda czasu na takie pierdoły.

Co do Nostradamusa to przeczytałem części jego tekstów i można różnie interpretować identycznie jak z Biblią... Czy przewidział ataki na wtc i inne to naprawdę ciężko powiedzieć...

A kalendarz majów się kończy w 2012 ale co z tego, przecież kiedyś się musiał skończyć, a czy to ma jakiś związek z końcem świata to naprawdę wątpię, ale jeśli się myliłem to i tak wam nie odpiszę bo już nas nie będzie, a Ci co przeżyją będą latać z dzidami za zwierzętami

W moim kompie kalendarz się kończy w 2099 roku to wtedy będzie koniec świata

@down
popieram, chyba, że te końce świata się sprawdziły, a nas przeniosło do innego świata hehe

Ostatnio edytowany przez Pokromca_dragonuw - 16-07-2008 o 21:33.
Pokromca_dragonuw jest offline   Odpowiedz z Cytatem