Ehm co do waszych imprez i na***ań...ktoś kto to mówi i ma mniej niż 14-15 lat to znaczy żę jest ***anym dzieckiem i poiwnien spędzić sylwka ****a z babcią.... Po 1 na***anie w 3 jest idiotyzmem..można wypić tak dla klimaciku dla wstawienia ale to torche w starszym wieku....
Ja mam 14 lat i nigdy niepije tak żęby się na***ać(no dobra raz czy dwa się zdażyło) , bo to ***ane dziecinen szpanerstwo...wypije se 3 piwka jestem w humorze i jest OK
Co do mojego sylwka spedzilem go z kumplamni z klasy potem jeszcze kumpele przyszly nikt sie niena***al bylo milo i fajnie...szczerze nawet troche w tibie gralismy ale to niebylo na pcozaktu byo naprzykald tak ze se wszedlem robilem runy a my sie bawilismy..
Dobra dosyc sie nagadalem...stwierdzam ogolem ten kto mysli ze sylwek to czas na***ania i picia to idiota....ten kto gra w tibie to jeszcze wiekszy(niebede tego okreslal)...sylwek powinno sie spedzac w gronie spox kolegow ew. na malej imrpezie pijac tylko dla porpawienia humoru i dla fajnego klimatu i bawic sie...
|