Zobacz pojedynczy post
stary 17-07-2008, 13:14   #59
hzaq
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez rajaput Pokaż post
Niekoniecznie musze uciekac caly czas. Wystarczy pilnowac, by bily mnie tylko 2-3 potowry. Przed takimi rotami, czy skeletonami, na ktorych expie nie musze uciekac. Ewentualnie, jak sie ghoul pojawi, to przy nim nie stoje.
Nooo, druidem masz problemy z staniem przy ghoulu, co mówić jakbyś miał expić na behemotah?

Cytuj:
Wcale sie nie musze druidem caly czas wracac do miasta. Bo po co? Siedze caly czas na jednym expowisku, a fooda albo zabieram ze soba, albo lootuje.
No jasne że 14 druidem nie musisz wracać do miasta. Jakbyś miał 100 eldera i skonczylyby Ci sie mfki to szybko byś musiał do depo biec.

Cytuj:
Im lepszego masz knighta, tym wiecej potrzebujesz mp, albo lp oraz coraz lepsze eq.
Full eq kiedyś bedzie, przy tym duzo kasy, 100 bp mp to tylko 100k, dla 150 eka to jest nic a nahuncic sie na tym moze wiele.

Cytuj:
Co jak co, ale sorc/druid jest o wiele ciekawsza postacia, niz knight. Mi sie wlasnie te 'swiatelka' podobaja. Z levela, na level mam coraz lepsze czary i to wlasnie czyni ta profesja ciekawa!
Ale te światełka Ci sie moga dosc szybko znudzic, z czarów non-stop expic nie bedziesz mogl bo zabraknie kasy a zbieranie jej na minosach z roda/wanda to niezbyt przyjemna sprawa.
  Odpowiedz z Cytatem