Cytuj:
Oryginalnie napisane przez rajaput
Niekoniecznie musze uciekac caly czas. Wystarczy pilnowac, by bily mnie tylko 2-3 potowry. Przed takimi rotami, czy skeletonami, na ktorych expie nie musze uciekac. Ewentualnie, jak sie ghoul pojawi, to przy nim nie stoje.
|
Nooo, druidem masz problemy z staniem przy ghoulu, co mówić jakbyś miał expić na behemotah?
Cytuj:
Wcale sie nie musze druidem caly czas wracac do miasta. Bo po co? Siedze caly czas na jednym expowisku, a fooda albo zabieram ze soba, albo lootuje.
|
No jasne że 14 druidem nie musisz wracać do miasta. Jakbyś miał 100 eldera i skonczylyby Ci sie mfki to szybko byś musiał do depo biec.
Cytuj:
Im lepszego masz knighta, tym wiecej potrzebujesz mp, albo lp oraz coraz lepsze eq.
|
Full eq kiedyś bedzie, przy tym duzo kasy, 100 bp mp to tylko 100k, dla 150 eka to jest nic a nahuncic sie na tym moze wiele.
Cytuj:
Co jak co, ale sorc/druid jest o wiele ciekawsza postacia, niz knight. Mi sie wlasnie te 'swiatelka' podobaja. Z levela, na level mam coraz lepsze czary i to wlasnie czyni ta profesja ciekawa!
|
Ale te światełka Ci sie moga dosc szybko znudzic, z czarów non-stop expic nie bedziesz mogl bo zabraknie kasy a zbieranie jej na minosach z roda/wanda to niezbyt przyjemna sprawa.