jesli chodzi o poradnik to dobry, jedynie jedna rzecz mnie gnebi
cytuje:
,,Na rookgaardzie nie oplaca się skilować Knightem/Paladynem. Co więcej, nie opłaca się nosić broni którą mamy zamiar walczyć na Mainie, oraz tarczy. Już wyjaśniam.
Jeśli wbijesz skill na rookgardzie to następny ma wartość ok. 1.75 poprzedniego skilla, czyli musisz 1.75 raza więcej uderzać. Knightem oraz Paladynem ta wartość jest niższa, wiec gdy wytrenujesz np. na rookgaardzie 30 shielding, to potem na Mainie będzie się skilowało duużo dłużej, gdyż wartość następnego skilla będzie większa niż gdybyśmy skilowali od razu knightem.''
nie wiem czy dobrze to rozumiem, kiedy robilem pala nie uzywalem spearow na roku bo szkoda mi bylo kasy ktorej i tak mialem malo natomiast knightem zawsze jakis 16 sword sie wbil.
a mianowicie jezeli dobrze zrozumialem to gdybym uzywal np axa to na mainie duzy lvl sword fighting zdobylbym latwiej (szybciej) ? czy poprostu na przykladzie pala nie warto skillowac gdyz na mainie ten 16 dist wbijemy w pare minut (ale na high skillu bedzie lecialo tak samo jakbysmy startowali od 10 ) ?
|