W pierwszych słowach tego postu (a zarazem tematu) pozdrawiam was serdecznie!!
Na początku parę słów wstępu dla ludzi, którzy nigdy o nas nie słyszeli (bo z pewnością tacy jeszcze są). Otóż nazywamy się Uriza PK Team i powstaliśmy 1 Maja 2007 roku na serwerze Morgana. W skład drużyny wchodziło przelotnie wiele osób, ale 2 były w nim od początku do końca. Pierwszą z owych postaci była
Uriza, obecnie jedna z największych legend Morgany. Co rzadkie, nie osiągnęła swojej popularności poprzez wysoki lvl, ale nieczęsto spotykaną charyzmę i niesamowity talent do przyciągania ludzi. Była niezwykle szanowana przez wiele postaci na całym świecie, albowiem jej szczytnym celem było wyplenieniem z servera wszystkich objawów chamstwa tj. PK,PA oraz różnej maści hakerów i złodziejów. Mimo trzech hacków i jednego zrokowania nie poddawała się i nadal utrzymywała porządek na całym świecie. Dopiero nieszczęśliwa miłość całkowicie ją podłamała i ostatecznie wycofała się z życia publicznego Morgany. Drugą postacią jestem ja,
Dari, wierny druh Urizy, a także jej doradca w trudnych sytuacjach, który przez cały czas stał u jej boku. Jak już wcześniej wspomniałem, nasza drużyna trudzi się pokonywaniem wszystkich niegodziwców którzy stąpają po ziemiach danego servera. Otóz mam dla was dobrą wiadomość. Wraz z mym przyjacielem broni Urizą zdecydowaliśmy się przenieść na świat Iridię i wziąć go pod skrzydła sprawiedliwości. Z pewnością zadajecie sobie pytanie "dlaczego my ?" Po pierwsze musieliśmy ukarać Morganę, za tego niegodziwca, który zakpił sobie z uczuć Urizy, więc porzuciliśmy tego plugawy i stracony serwer na zawsze. Po drugie szukaliśmy serwera w miarę zniszczonego przez chamstwo, ale nie na tyle, aby nie można było go uratować, a Iridia wspaniale spełniała owe warunki. Każdego, który chce zobaczyć nasze dokonania odsyłamy na podforum Morgany oraz na stronę
www.youtube.com gdzie po wpisaniu w wyszukiwarce Uriza PK team pokażą się nasze spektakularne akcje na jednych z największy niegodziwców tamtych czasów. A więc ?
KU LEPSZEJ IRIDII
Dziękuję za czytanie i przepraszam za błędy.