Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Devil_Drago
"Wbij skille 80/85/90" ehh.. te wypowiedzi osób które albo nie grały knightem albo skille zdobyły dzięki pomocy bota.
wg. mnie lepsze skille opłaca się wbijać dopiero gdy będziemy mieli najlepsza broń z danej klasy tzn. avenger/sov, arcane staff lub sca, dlaczego? otóż zamiast spędzać długie godziny na mozolnym treningu możemy pójść wbić lvl potrzebny na zdobycie coraz to lepszej broni. Oczywiście na niskim poziomie możemy troche potrenować ale bez przesady, skill 65 nawet na 30 lvlu to nic złego, a skille 80/80 o których tak wiele osób pisze, mogą wpaść nawet przy 80lvlu i też to nie bedzie koniec świata. No chyba, że ktoś bardzo lubi trening to może i na 20 lvlu wbijać 90/90 
Taka jest MOJA opinia na temat skilli.
|
Dokładnie tak, popieram tego Pana wyżej, skile 65 są wystarczające na 20 lvl'u, później sobie można poexpić troche dla odmiany, aby się nie nudzić, następnie można sobie wbić skile 70/70, sądzę, iż skile 70/70 są w sam raz na level 30, oczywiście można mieć i większe. Moim zdaniem, aby ruszyć z expem skile 60 - 65 wystarczą do 30 lvl spokojnie

. Tyle na ten temat z mojej strony