Hmm.. W początkowych etapach gry wcale nie jest dobrze mieć nawet dość wysokie skille (tzn. 70-75~). I nie jest wymówką 'wbijesz 85/85 i masz spokój do 80 levela'. Załózmy, ze padniesz (wypluć, odpukać). Co wtedy? Ogromnie się wściekniesz, bo wcale nie było łatwo wbić takie skille (no baa!

), a przypominam, ze knighta do poziomu 25 wbrew pozorom wcale nie jest trudno zabić przez śreniolevelowego sorca lub druida i wysokolevelowego knighta bądź paladyna (o high lvl'e w sumie nie trzeba się martwić, bo nie rzucają się na low levele, bo po co? [no chyba, ze bardzo podpadniesz

]). Dlaczego łatwo zabić? Poniewaz update udupił pvp low levelowych knightów i paladynów (słabe potiony dla low leveli).. Tak to juz jest

Moje zdanie? 60/60 i spokój dopóki nie będziesz chodził na coś mocniejszego niz wszelakie minosy (bez mino magów), wszelakie orki (bez warlordów i leaderów), dwarfy (bez geomancerów, guardy pojedyncze spawny), roty, ghostland. Wymieniałem expowiska dla Facc, poniewaz nigdy nie miałem Pacca

. Jak będziesz chciał chodzić na mocniejsze to skille po 70(75?) i juz mozna na dragi (moze byc male waste) itp. Z resztą.. wszystko jest pięknie opisane w poradniku dla knighta (by Aggro), ja tylko chciałem Ci dać trochę w jednym miejscu, a podczas skillowania będziesz miał duuuuuuuzo czasu zeby przeczytać miliard (uwaga! przenośnia

) poradników ;]