Zobacz pojedynczy post
stary 18-07-2008, 02:55   #10
Czeczeniec
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 11 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _Dari__ Pokaż post
W pierwszych słowach tego postu pozdrawiam was serdecznie !!

Na początku muszę nadmienić, iż wasze wypowiedzi na temat pojawienia się nas na tym świecie wywołały we mnie mieszane uczucia. Z jednej strony zaobserwowałem wsparcie duchowe i poparcie naszej słusznej sprawy, jakiej się podejmujemy. Niestety, z drugiej strony spotykamy się z kpiną, wyzwiskami i pogardą. Ale podchodzimy do tych jakże stronniczych opinii z dystansem. Wiemy, iż owe posty piszą osoby niezrównoważone psychofizycznie, tudzież znajdujące się pod wpływem niejakich afektów lub innych silnych emocji, więc nie mamy do was pretensji. Domyślam się, że gdy przeczytacie mój początkowy post jeszcze raz i zastanowicie się nad nim głębiej, docenicie i będzie wspierać nasz słuszny cel, mający w centrum uwagi doprowadzenie do porządku, ładu oraz szczęścia i jak to śpiewali Pink Floydzi osiągnięcia stanu "Comfortably Numb"(nawiasem mówiąc cudowny utwór). A więc ?

KU LEPSZEJ IRIDII !!!

Dziękuję za czytanie i przepraszam za błędy.

"ku lepszej iridi" meczac sie z 20-30 w porywach mysle 40 lvlami faktycznie zmienicie iridie w super czysty server bez pa pk etc, nie chcialbym nikomu lizac dupy ale szczerze mowiac to bongosi takich ludzi zabijaja na poczekaniu noob charami ;/ wiec co wy przepraszam chcecie tu zdzialac???
Czeczeniec jest offline   Odpowiedz z Cytatem