Zobacz pojedynczy post
stary 18-07-2008, 09:50   #13
Tristan_da_Sworder
Użytkownik Forum

Tristan_da_Sworder's Avatar

Data dołączenia: 27 04 2008

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Jiridja
Domyślny

To moze ja przetlumacze?

Na poczontku pare sluf fstempu dla ludzi ktuzy nigdy o nas nie slyszeli (bo s pewnosciom tacy jeszcze som). Otusz nazywamy siem Uriza Peka Tim i powstalismy 1 maja 2007 roku na serveze Morgana. W skuad drórzyny wchodzilo pszelotnie wiele osup ale 2 byly w nim od poczontku do konca. Pierwszom z owych postaci byla Uriza obecnie jedna z najwienkszych legend Morgany [LOL]. Co zadkie nie osiongnela swojej popularnosci pszez wysoki lewel ale nie czensto spotykana haryzme i nie samowity talent do pszyciongania ludziow. Byla niezwykle szanowana przes wiele postaci na cauym sfiecie albowiem jej szczytnym celem bylo wyplenieniem z serwera fszystkih objawuf chamstfa tj. peka pea oras rurznej masci hakeruf i zlodziejuf. Mimo czeh chakuf i jednego zrokowania nie poddawala sie i nadal utrzymywala pozondek na calym sfiecie. Dopiero nie szczenslifa milosc calkowicie jom podlamala i ostatecznie wycofaua sie z rzycia publicznego Morgany. Drógom postaciom jestem ja Dari, wierny dróch Urizy a takrze jej doratca w trudnych sytuacjach ktury pszes caly czas stal u jej boku. Jak jusz wczesniej wspomniauem nasza drórzyna tródzi siem pokonywaniem fszystkich niegodzifcuf kturzy stompajom po ziemiah danego serwerQ. Otusz mam dla was dobrom wiadomosc. Wraz z mym pszyjacielem broni Urizom zdecydowalismy siem przeniesc na sfiat Iridia i wzionc go pod skszydla sprawiedliwosci [ a prawa ?]. S pefnosciom zadajecie sobiem pytanie "dlaczego my" po pierfsze musielismy ukarac Morgane za tego niegodzifca ktury zakpil sobiem z uczóc Urizy wienc pozucilismy tego plógawy i stracony serwer na zafsze. Po drógie szókalismy serwera w miare zniszczonego pszes hamstfo ale nie na tyle aby nie morzna byuo go óratovac a Iridia fspaniale spelnia ove varónki. Karzdego ktury hce zobaczyc nasze dokonania odsylamy na podforum Morgany oras na stronke wuwuwu.joutube.kom gdzie po fpisaniu w wyszókiwarce Uriza Peka Tim pokarzom siem nasze spektakularne akcje na jednyh z najwienkszyh niegodzifcuf tamtych czasuf. A wienc? KU LEPSZEJ IRIDII.

A wiec? Tobie i twojemu koleszkoffi jusz podzienkujemy, ciao.