Zobacz pojedynczy post
stary 18-07-2008, 11:32   #575
RookeR
Użytkownik Forum

RookeR's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2007
Lokacja: W Domu :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Domyślny

Tocallo

Hmm... Nie raz już słyszałem o niesprawiedliwych banach... Ale twój jest co najmniej głupi... Nie mam pytań, żeby GM był aż tak głupi/naiwnny. Jestem pewien w 100% (jak większość forum =P) że jesteś niewinny. I mam do Ciebie prośbe... PISZ ODWOŁANIE, nie może tak być żeby koleś co rzeczywiście boci dostał bana, a porządny gracz stojąc w mieście dostał go za free...

Ps. Powiem wam jedno, pod względem banów Cipsoft jest beznadziejny... Ile razy raportowałem bottera dostałem 1 odpowiedz... I nie dostał on bana... Więc w końcu przeprowadziłem test (na mainie, ale nie ma to znaczenia =P).
Wbiłem 13 lvl i pisałem na trade "Sell PACC'' (za to grozi ban na 7 dni) i mój kumpel zraportował bottera co bocił na rotach... Jaka reakcja GM? Mój char za "buy pacc'' - banished, botter bocił dalej... Brak słów...

Pozdrawiam =]

Dziadki z którymi grałem na Candi i dyskutowałem na forum rookgaardu, jeśli ktoś to czyta odzywajcie się na priv - od czasu do czasu będę przeglądał skrzynkę tutaj
RookeR jest offline   Odpowiedz z Cytatem