jesli juz temat sprowadza się do tego, że używa on bota, albo ma takową małpkę do expienia, to ja bym zastanowił się chwilke, na pewno spotkał GM'a i to nie raz, bo taki gracz jest szczegolnie sledzony, (no chyba, ze cipsoft wzial sobie za cel prowadzacy banowanie noobkow, ktorzy wbijaja rsa, i co to kolejne unjusty na 9-29lv), wiec jesli uzywal by takowego bota, na pewno został by zbanowany, i wtedy juz nie bylo by to retired, a wypowiedz up up up, jakie sa jego konkretne umiejetnosci pvp, i w grze to juz jego sprawa, na tym filmiku, jak na edron go zabili, to moim zdaniem on lal na to czy padnie, czy nie, bo jest realista, i nie mysli w sposob jak niektorzy, ktorzy maja ten wysoki, aczkolwiek nie najwyzszy lv (ojejku, padne, bede mial tyle odrabiania, 100k na blessy i aola poszlo w p.iz.du, koledzy mnie wysmieja, i coraz to rozniejsze (; ) w ogole, po co ten topic? to jest czysta zazdrosc z waszej strony, ma ten lvl? ma. botuje czy nie botuje (wg mojego kumpla 'boci czy nie boci' haha)? wie to niewielka liczba osob, a wy jestescie ostatnimi ktorzy sie tym powinni interesowac. chcecie, to probojcie botowac i dojsc do takiego lvl, i nie pisac mi ze go bronie, bo tak nie jest, bronilbym kazdego, na ktorego nie ma dowodow, czy to brazylijczyk, szwed, czy polak. enjoy!
btw mam nadzieje, ze nie jestem sam o takim zdaniu na tym forum, aczkolwiek leje w to (;
Ostatnio edytowany przez ervinius - 18-07-2008 o 12:43.
|