@Bluray
Po wbiciu 70 levela. Czyli rajdowanie. Leveling = przed 70, endgame = po 70.
On się pyta, czy ludzie chętnie biorą huntera na rajdy/instancje. Czy się przydaje.
A co do pytania o tiery: kiedyś rajdowało się po kolei: d1, d2, d3, t1, t2 itp. Ale jak wyszło TBC, to ludzie zaraz po wbiciu 70 włażą do raid gildii i szturmują Maghtheridona, Karazhan, Magisters Terrace itp = T4.
@Relosu
Maga zawsze i wszędzie przyjmują z otwartymi rękami. Z hunterem jest troszkę gorzej. Na twoim miejscu wybrałbym maga.
A teraz ja mam pytanie. Chciałbym zacząć grę na serwerze RPPvP, po stronie alliance. Mógłby mi ktoś powiedzieć, jak to jest z tym klimatem? Czy ludzie "RPują", czy po prostu to olewają? Prosiłbym o rady na temat serwerów RP kogoś, kto tam gra. I jaki serwer RPPvP polecacie?
I kolejne pytanie. Przeniesienie się na inny serwer wiąże się ze stworzeniem nowej postaci. Otóż będę grał Draenei, to pewne. Ich historia jest świetna. Teraz pytanie o klasę. Nie wiem nic na temat shamana, a zastanawiam się właśnie nad nim, oraz nad magiem. Kogo bardziej polecacie do szybkiego levelowania, kto jest bardziej efektywny w endgame, kim gra się przyjemniej (przyjemniej nie oznacza łatwiej - lubię wyzwania.)?
@down
Kasę można zdobyć z profesji. A konkretnie to ze skinningu, herbalismu i miningu. Jeśli masz którąś z nich, wycinaj skóry z zabitych mobów/zbieraj kwiatki/'rżnij' surowce i sprzedawaj to wszystko na Auction House - na twoim levelu miałem 150g z herbalismu.
Ostatnio edytowany przez _WrD_ - 18-07-2008 o 19:24.
|