Temat: Serwer Unitera Only
Zobacz pojedynczy post
stary 18-07-2008, 18:02   #5996
ArthKINGTorpe
Użytkownik Forum

ArthKINGTorpe's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2008
Lokacja: Earth

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arth Torpe
Profesja: Royal Paladin
Świat: Unitera
Poziom: 69
Skille: 84+/68+
Poziom mag.: 17
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tao16 Pokaż post
Mozna by sie kłocic
"Najlepsza Polska Guildia ! Brak: Zlodzieji, Noobów, Newbie, Klamców Ludzie z duma i honorem! Przyjmujemy od 40 lvl'a,"

Dobra ja juz nie ingeruje w zycie prywatne ani tibijskie tego osobnika. Moze poprostu z ojcem sharuje podczas gdy matka zasuwa pociagiem z Teleexpresu.

Jak dla mnie to jak ktos botuje to mniejsza z tym. Co prawda jak expie a ktos boci to mnie to w*****a ale jak grlaem na noob-pvp to tak samo robilem.
Sharuja to tylko cipki co moga siedziec 3h dziennie przy kompie. Bo innego wytlumaczaenia nie ma. Niby jak sharujesz to wiecej czasu masz i chodzisz czesciej na plac blablabla. Gowno prawda bo jak sharujesz z kumplem to zaloze sie ze z nim zazwyczaj na plac chodzisz. Ssij fistaszka I SAYONARA.

Btw. Clopcy, przegladalem oferty z allegro i zauwazylem "Kup Teraz! 1,99 zł " to wiecie po urodzinkach z kumplem sie zrzucil po 5 baniek i se kupili na dobry start
Co do opisu guild- pisze co uważam, i nie powinno Cię to obchodzić
Co do wyzywania rodziny- uczyli Cię tak w szkole na rodzine najeżdżać ?
Co do allegro - kasa nie jest z allegro, a że Ty jesteś pokraka i nie umiesz zarabiać, to nie moja wina - sorry ale jesteś gorszy.

Wywalaj na saphire najlepszy, najmądrzejszy, najuczciwszy, wszechmocny człowieku a nie wpi3rdzialasz sie w unitere.

18:25 Sharia Sheon [22]: pzryzekam nijestem zlodzijem tibia to cale moje zycie
16:32 Zabijaka Szymon [11]: medzik plate zborija
16:45 Zabijaka Szymon [11]: mam to wszystko od
16:45 Zabijaka Szymon [11]: gejmastera
ArthKINGTorpe jest offline   Odpowiedz z Cytatem