Zobacz pojedynczy post
stary 03-01-2005, 00:35   #22
Szkodi Sunrise
Użytkownik Forum

Szkodi Sunrise's Avatar

Data dołączenia: 21 07 2004
Lokacja: Dębica

Szkodi Sunrise ma numer GG 2489317
Domyślny @ catrishia

Stary - podziwiałem Cię bo lubię Polaków ktorzy potrafia PG, ale to co zobaczyłem kilka dni temu przekonało mnie, ze albo jesteś naiwny jak 10 latek lub masz 10 lat (w co nie wierze bo na gg masz co innego )!! Nie moge powiedziec nic innego, ale calkowicie wam odpindolilo w glowe! Wasza wielka i potezna gildia dolaczyla do Corentiros (IMHO 5 memberkow) by wybic power abusing. No to zacznijmy od poczatku. Dlaczego wybuchla wojna? Xerizezo zaczal swirowac i myslec ze zownuje serwer... Nie podobalo mu sie to ze m.in. Kestro za szybko expi i ze w przyszlosci moze go pojechac... Wiec co zrobil? Wykopal go z Corentiros bo jakzeby inaczej i oznajmil ze jest huntowany. to jak wiadomo nie spodobalo sie raczej atnazowi i reszcie wiec opuscili lokal - maja swoj honor i nie beda sluzyc kolesiowi ktoremu calkowicie odpindolilo. Wiec jakzeby inaczej naiwne polaczki dolaczyly do del'toro bo beda mogli powiedziec kumplom "jestem z DT w tej samej gildii". Kumple pociesza, pociesza a corki i tak kopna was tak ostro w dupe po wojnie jak ostro was przyjmowali. No ale co tam - zawsze mozna sie ludzic temu ze zostaniecie tam... gl wam mowie i tyle bo to jest jedno wielkie smieszne zamieszanie. Piszesz ze jak beda chcieli was zabic to wrocicie do swojego dawnego planu i zownujecie serwer sami bo macie potezniejsza gildie? Bueeheheh. Moze i bedzie was 10-15 ale nie jestescie najlepsi w pvp w przeciwienstwie do DT bo to jedni z najwybitniejszych kolesi w historii i sie nie kluccie. Umiecie walczyc w pvp? Taaak? Catty - padles, prawda? Kaffewo dwa razy? Boltina? No trudno - sami Polacy ida jako mieso armatnie. Nie myslales o tym ze jednak oni testuja teren i umiejetnosci patriots wlasnie na was? A moze wiedza ze wygraja wojne ale pozwalaja was zabic zeby nie bylo pozniej klopotow z wami? Mam nadzieje ze posrod was sa jacykolwiek rozwazni ludzie, ktorzy nie beda walczyc dla NAJWIEKSZYCH pa na galanie. I nie mow ze Patriots sa wieksi. Podaj mi osobe z Patriots ktora biegala z redskullem - nikt! Znam dobrze Oena i Begger Inco i nie widzialem ich nigdy jako PA. A kto biegal z redskullem albo bardzo czesto z czacha? hmmm. Jejihev ma redskulla... Xerizezo tez? Maritzaa? Sugusit? Jamalo? Coz za zbieg okolicznosci ze to prawie wszyscy z tych ktorzy zostali.. Przypadek.. Nawet w Messiah Atnaz nie ma redskulla....a ty uwazasz go i nazywasz za najwiekszego power abusera na galanie...

Moze popatrzmy nieco w przeszlosc? Corentiros bardzo wam pomoglo dawniej co mozna zobaczyc np u takich osob jak :
+ Corlic (Killed at Level 45 by Heihachitores and by Khaldzor) - aktualnie nie biora udzialu w wojnie bo .... doszli do wnosku ze to glupota... oraz uwaga uwaga (Killed at Level 23 by Xerizezo - czy to nie wasz wodz? )
+ Kaffewo (Killed at Level 62 by Jejihev and by Heihachitores) - kolejny wodz? oraz (Killed at Level 62 by Xerizezo - kolejny zbieg okolicznosci)
+ Master Bandit (Killed at Level 34 by Jejihev - i znowu ten mag?)
+ Nazg Zaree (Killed at Level 40 by Kemalo - mogl byc wtedy juz w Shuriken)

Akurat kilku czolowych polaczkow padlo wlasnie w przeszlsci od ludzi ktorym teraz liza tylki bo chca dostac sie do wladzy... Przegladnalem uwaznie liste polakow i zaden nie zginal reki patriots przed wojna.... No kurcze co za zbieg okolicznosci!!! Brawa dla egentoo ktory zrozumial ze nie ma czego szukac w corentiros i na tej wojnie beda ginac i gina glupcy...

Mowisz o chamskich dedach Patriots? To jest wojna a oni walcza fair bo to nie ni jak wy zabijaja niewinnych ludzi bez powodu (Begger inco - 1 dzien przed wojna by jejihev), huru, yahel, xees (padl jak begger dzien wczesniej)... Nie myslicie Catti. Naprawde nie myslicie. Jezeli chca walczyc przeciw sobie to niech walcza sami - zostanie ta jedna grupa PA bez Kestro, Hilola i Sugusita.... No ale sorki - wy chcecie pomasowac tylek komus z DT no i wladac serwerem na lewo i prawo.

torche cytatow ;

"haha jesli patriotow nie bedzie , gowno zdzialacie Foedus Regum , Champions of Olymp sa neutralnymi gildiami , ale jesli corentiros wygra te gildie beda przez nich tepione ".

Jezeli wygraja patrioci co bedzie lepszym rozwiazaniem wyzej wypisane gildie pewnie wam nie pomoga. Moim (a nie gildii Foedus Regum) zdaniem nigdy nie podamy reki takim assslicerom jak wy. Dlaczego? Jakos powod ze Patriots sa wielkszymi PA mnie nie przekonal i ty bardzo dobrze o tym wiesz... Wtedy wolalbym juz dojsc na 10 dni do Corentiros i walczyc przeciwko wam bo wy dazycie do samodestrukcji...

"Catrishia w*******iles sie do Cor razem z kolegami ktorzy beda cierpiec przez ciebie"

Obyscie tylko wy cierpieli...

"LUDZIE! Patrzcie, w przyszłośc a nie na to co było i co jest w tej chwili... trzeba trochę przewidywać co się będzie działo..."

No wlasnie Catrishia, no wlasnie....

"Robicie z siebie popychadła, wszyscy z rangi Soldier zostaną pewnie wydupceni zaraz po wojnie... "

Jejihev juz to zapowiedzial...

"Pwoedziałem, że wybralismy mniejszcze zło bo gdy wygra core zostanie tylko 3-4 PA, jak wygra patriots to z 15, a nie że mamy plany roz***ać core po wojnie. Czytaj ze zrozumieniem!"

A swistak siedzi - 3-4 czyli jejihev, xerizezo, sugusit, jamalo, kemalo (konzy mu sie ban). maritzaa, sutukov, mercin - to jest 8 xD.... A w Patriots? Tam raczej nie ma PA procz Farrena i Rash'nora. Reszta grala raczej peaacefully (co bylo widac i to naprawde od samego poczatku....)

"zauwaz tak jak to napisalem przed chwila w poprzednim poscie ze to stare core wybijalo ludzi ktorzy szli z lvl do gory i chcieli sie wybic, wiec obojetnie ktora strona wygra oni i tak pozostana. Jak napisalem na poczatku - wybralem mniejsze zlo (mam nadzieje) "

Ci ktorzy was wybijali to byli raczej obeci Cor... A co do wybrania mniejszego zla to GL.

"POwodzenia , szkoda postaci na bezsensowna wojne"

za bezmyslnosc sie placi...

"Wiekszosc silnych klanow na Galanie np. byly Kodex, Champions Of Olymp, Grunwald mimo zaproszen do wojny zostala neutralna bo wiedza jak bedzie po wojnie"

Kodex siedzi w wiekoszsci w Cor, a co do Grunwaldu to naprawde ogromna i silna gildia z 15 noobkami w skladzie :|

ja juz widze te napisy "hunted" jak sie logne na tibii... no trudno - powiedzialem tutaj wszystko co chcialem ale ja widze ze i tak ty nie podajesz nam typowego powodu wstapienia WEF do Corentiros i ze nie jestescie na tyle rozwazni zeby pozwolic Cor i Patriots walczyc na siebie (mniej PA z jednej i drugiej strony)... Zrozum to co chcialem Ci przekazac

neutralnym okiem mowil do Ciebie konsul Foedus Regum...

Ostatnio edytowany przez Szkodi Sunrise - 03-01-2005 o 00:37.
Szkodi Sunrise jest offline   Odpowiedz z Cytatem