@Nerevareen
Co do Patriots, to myśle tak jak ty, że jeśli wygrają wojne to dopiero się rozkręcą i będą podobni do tych których teraz chcą tępić...
@Szkodi Sunrise
1. Jeśli myslisz, że nikt ze strony alliance nie był/jest PA to dam ci jeden doskonały przykład: Isacili - red skull oraz banik za pekowanie...
2. Nie wiem gdzie Jejihev ogłosił, że wszyscy Soldiers zostaną wyżuceni... jakoś nigdzie nie zauważyłem, a Xerizezo znam od samiutkiego początku serwa i on mnie zapawnia o czym innym, a mianowicie o tym, że: Te osoby które teraz są w core~ podzielą się na 2 gildie. Jedna to Core~ ci którzy udzielali się w wojnie zostaną w gildi z tymi wrednymi PA, a druga to reszta która będzie miała u pierwszej pewne względy... ALE wiadomo, że może nas wykołować, nigdy nie wiadomo, pozostaje tylko czekać....
3. Maritzaa, Sutukov, Mercin i Sugusit już nie grają logują się tylko sporadycznie, więc jeśli odbanują Kemalo to zostanie ich trzech....
4. Nie ujżysz żadnego napisu "hunted" odemnie... Nie mam w zwyczaju huntować ludzi za wyrażanie swojego zdania, wkońcu to wolny kraj... Tylko troszkę zabolało mnie to jak drastycznie zmieniłeś zdanie na mój temat (jak i większość tego forum) po jednym moim posunięciu....
@Kodex
Fakt to był jeden wielki burdel... ALE powstał i isniał tylko w czasie tych 3 tygodni gdy miałem bana, ja dołączyłem po odbanowaniu i gdy zorientowałem co tam się dzieje odszedłem i stworzyłem własną gildie z 10 zaufanymi osobami, mianowicie: "White Eagle Force".
@Jak to Polacy dołączyli do wojny.
Szkodi na bank wiesz więcej odemnie na temat jak ta wojna się zaczeła, a wiesz czemu? Bo gdy ona się zaczeła to ja byłem na obozie i od 4 dni kompa nie miałem w łapach... Ale jak to się stało, że Polacy dołączyli do Core~? A no dałem pasy mojemu dobremu kumplowi, który także grał do nie dawna na Galanie i orientował się w całej sytuacji politycznej (jeśli można tak powiedzieć), żeby dobił mną jak mnie nie będzie (nie było mnie 5 dni [27.12-31.12]) skille do 80/80 bo nie dużo mi brakowało, a od nowego roku chciałem zacząć expić... Jednak okazało się to dla mnie zgubne... Wracam do domu patrze WEF już nie ma, wszyscy moi kumple w Corentiros, a po zalogowaniu pojawiłem się w GH Corentirosów i obok mnie stało jakieś 15 osób i mówili, że prowadzimy 8:2, a ja czarna magia, kompletne zagubienie i nie wiem co się stało... Więc odrazu wale msg do Boltiny (bo tego kumpla co mna gral nie bylo) i pytam co się stało. A on mi mówi, że mój kumpel rozwiązał WEF (bo Catri była liderem) i przyłączył się do Core~. Jak to się stało z innymi Polakami, nie mam pojęcia, najprawdopodobniej podążyli za moją postacią i uczynili to samo... I JA TYLKO TYLE WIEM NA TEMAT TEJ WOJNY, WIEM ZE TERAZ MOZECIE MOWIĆ, ŻE JESTEM GŁUPI BO NAWET NIE WIEM ZA CO SIĘ BIJE I PO CO ITP. ALE CÓŻ JUŻ TŁUMACZYŁEM, NIE MUSICIE MNIE ROZUMIEĆ.
@Finał tego wszystkiego...
Jeśli wygramy no to coż najprawdopodobniej zostane i będe grał dalej jakgdyby nigdy nic... zreszta tego jeszcze nie wiem. A jeśli przegramy to zawsze mogę iść na Arcanie
Serdecznie pozdrawiam tych co chociaż w małym stopniu próbują mnie zrozumieć a nie odrazu odwracają się plecami i obrzucają mięsem...

CATRISHIA