Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MayGyver
galana, nigdy nie gralem na tym serwerze ale...
@catrishia
mam tylko takie jedno male pytanie (no moze kilka)
przez kilka postow udowadniasz nam jak to ci twoi przeciwnicy sa beee (P&M)
a w ostatnim mowisz, ze nic na temat wojny nie wiesz i bedziesz walczyl "bo tak"
mozesz mi wskazac jakas logike w twoim postepowaniu?
o nie za bardzo rozumiem o co ci kurde chodzi
walczysz w wojnie, o ktorej nic nie wiesz i mowisz wszystkim, ze po slusznej stronie?
dales komus haslo do postaci i dziwisz sie ze bajzlu narobil?
zachowales sie nieodpowiedzialnie jako lider gildii - nie zablysnales inteligencja i odpowiedzialnoscia w tym momencie
|
Praktycznie wszędzie masz racje, ale mam też małe ALE, jak zwykle

Nie dokońca nie wiem o co chodzi... Wiem, że stare core się podzieliło i walczą naprzeciw siebie i co by nie było, która strona wygra to i tak PA na Galanie zostanie, bo i po jednej i po drugiej stronie są PG i PA i galana w dużej mierze się nie zmieni, kto kolwiek wygra, poprostu Galana pozostanie praktycznia taka sama, ubędzie tylko małej części hlvl.
A co do passów, to fakt zachowałem się niezwykle nieodpowiedzialnie, ale to był mój kumpel z rl i sądziłem, że nic mi nie odj***ie, miał tylko trenić... a więc straciłem do niego sporo zaufania

niestety człowiek uczy się na błędach i tym razem będe bardziej uważał...
@Edit:
Bym był zapomniał, niechce przekonać ludzi, że P&M są evul, blee i wogóle, tylko poprostu z nimi miałem osobiście sam już pare problemów, a z xerim jejim i sugusitem, jeszcze nigdy (z Xerim i Jejim) się dobrze trzymam i często mi pomagali (chociażby ostatnia wojna WEF vs Patriots). Według mnie obie strony są złe (core i P&M) bo wprowadzają wielki zamęt na galanie, ale poprostu członków core znam lepiej (bo z patriots też mam paru znajomych). Wybrałem strone Core~ dlatego bo według mnie i przez mój żywot na galanie więcej szkody wyżądzili mi Patriots.