Zobacz pojedynczy post
stary 03-01-2005, 12:16   #24
Shinjix
Master Alucard

Shinjix's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: www.tibiaspy.com

Imię: Yatiru
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Shinjix ma numer GG 4032930
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sekator
ja proszę o rady na przyszłość i to nie plagiat bo to mój kolega robił i mi pozwolił a fake'i to moje dopiero pierwsze a żle powklejane bo nie mam innego programu tylko paint i jak macie linka do jakiegos dobrego programu to podajcie plz A fake Eq sam zrobiłem a to że ty tam robisz to nie znaczy że ja też
Ja niemusze kożystać z tandetnego fake eq.....
po co mi to, żeby pokazać światu, że potrafie kopiować czyjąś prace(ten kto robił fake eq to sie troche napracował )???
to co, że niemasz lepszego programu niż paint?? tam tez można zrobić cuda (pozdro dla Khana >.<)

Wymyśl coś lepszego niz ciągle fake eq i powklejane postacie z bajek(choziaż to było nawet, nawet....), a solowanie potworów to juz wole pooglądać zdjęcia z huntów niż fake jak ubijasz potwora >.<

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thimburd
Eee... Eee?
Pomysły: 1-2-3/10
Wykonania:1-2/10
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Danuneko
dam ci najlepszą rade na przyszłość:
Nie rób fake
Nie żebym uważał te fakei za dobre, ale ciekawi mnie czy wy zrobilibyście lepsze, albo chociaż takie same -.-

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez cFaniak
Boze... Czemu takie n00by przyszly do tego tematu ? Przeciez ten ostatni to jest kopia innego. On tylko powklejal idiotow z kreskowek. Nie... Skad oni sie biora ? =[
Czujesz się tak dorosły, że dla ciebie postacie z kreskówek i wszyscy co to oglądaja lub chociaż na to patrzą to idioci, tak???

Typowe w twoim wieku......
PS: To był chyba jedyny orginalny pomysł sekatora
†††

I am the pure flame that burns
I am Sirius son
I am the infinite space
I am the most conquering One

Ostatnio edytowany przez Shinjix - 03-01-2005 o 12:17.
Shinjix jest offline   Odpowiedz z Cytatem