Zobacz pojedynczy post
stary 19-07-2008, 15:05   #134
Sozemego
Użytkownik Forum

Sozemego's Avatar

Data dołączenia: 20 10 2004

Stan: Na Emeryturze
Sozemego ma numer GG 3321585
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Relosu Pokaż post
ok mysle mysle i wiem ze mag odpada. Ale teraz jes pytanie. Bo z Maga pomyslalem nad Warlockiem. Hunter vs Warlock co polecacie i wymiencie wady i zalety. Oczywiscie nie jakies a bo ten pusci shadowbolta etc tylko profesjonalnie.
mam warlocka lvl70 i gralem hunterem na 70 ^^, wiec cos tam moge powiedziec.
warlock:
lock generalnie jest bardzo zabawny, ma duzo czarow, ktore przydaja sie w roznych sytuacjach. duza czesc z nich jest prawie nieprzydatna ale nadal sa smieszne. latwo i szybko sie leveluje, life tap/dark pact+drain life i wody prawie nie trzeba pic. nie wiem jak ty lubisz grac, ale mi kolo 60 lvla juz nerwy puszczaly, gdy co chwile musialem 4 doty castowac na moba i tak w kolko...do tego pet jest czasami naprawde denerwujacy.

raidy - jako affli to jest jeszcze troszke interesujace, bo masz wiecej niz 2 czary do rzuacania
jako destro rzucasz curse of XXX (XXX=nazwa klatwy) i shadowbolt x nieskonczonosc. <- to samo co mag zreszta, lecz wiekszy dps ;P
pvp: nie robilem duzo pvp tym lockiem, ale jest to calkiem ciekawe, da sie kogos tam zabic (jak sie nie ma sprzetu do pvp ;P). areny to inna sprawa, bo wtedy trzeba miec builda sl/sl a to jest przenudne.
(jak masz jakies inne pytania co do locka to wal).

hunter
tez latwo sie leveluje, lecz zdecydowanie nudniej. tak jak mowilem - /cast hunter's mark /petattack /autoshot /afk i lecisz do 70 levela. moze troszeczke przesadzam... nie levelowalem huntera do 70, od ludzi slyszalem, ze jest to strasznie nudne. tutaj znowu, pet czasami bardzo denerwuje (zacina sie, biegnie do ofiary w tempie zolwia na tabletkach nassenych etc).

raidy - tutaj znowu nuda, wiekszosc hunterow ma macro do swojego dpsu (bo tak jest latwiej osiagnac duzy dps), co ogranicza sie do spamowania jednego klawisza + odswierzanie hunter's mark co 2 minuty.

pvp - na arenach jest za duzo przeszkod, zeby hunter mogl rozwinac skrzydla. chowaja sie dranie za pillarami (to dotyczy tak naprawde wszystkich klas, ale huntera dotyka to najmocniej).
jezeli chodzi o bg, to nie ma tam specjalnie przeszkod i tak naprawde to hunter doskonale nadaje sie do bg, moze spowodowac naprawde spory przesiew na lini wroga ;P

tyle co mi wpadlo do mozgu teraz, na temat tych 2 klas. jak masz konkretne pytanie to wal.

Wystaw notkę
Przed wystawieniem notki zapoznaj się z papieżem lub farmaceutą.
Sozemego jest offline   Odpowiedz z Cytatem