Zobacz pojedynczy post
stary 19-07-2008, 15:25   #152
Ametystowec
Użytkownik Forum

Ametystowec's Avatar

Data dołączenia: 28 03 2006
Lokacja: Ustka

Stan: Niegrający
Domyślny

Ten poradnik jest chyba dla boterow...

Trolle przy Carlin (8-13lv) - Żartujesz, tak? Kto ci wysiedzi do 13 lv w miejscu, gdzie robisz może 800xp/h?

Trolle pod Ab'dendriel (8-15lv) - No chyba na bocie, bo mnie by chuj strzelił wbijając 10lv+ na expie góra 2k/h.

Trolle niedaleko Thais (8-16lv) - Tu sie mogę zgodzić, bo występują tam czasem orki, co diametralnie podwyższa ilość wbitego tam expa na godzinę.

Waspy przy Ab'dendriel (do 20lv) - MADE MY DAY!! Ahaha, chce Ci się czekać 15 minut, na respa, w którym jednorazowo wbija się może 700 expa?

Lodowe wyspy - Folda, Senja, Vega (8-30) - Bez zasypiania przy klawiaturze sobie tego nie wyobrażam.

Amazon Camp (13-20lv) - Na luzie możesz tam wysiedzieć do 35lv.

Mintwallin (30+lv) - Nie wiem jak wyobrażasz sobie brać "na klatę" 3 archery, 4 guardy i mino maga co jakieś 10 minut knightem na 30 lv bez waste.

Hellgate (Elder Beholders) (40+lv) - Zblokuj 3 eldery z asystą cryptów nawet i 50 knightem to oddam Ci moje konto (Bez waste ofc, i tak, by exp dla shootera byłby lepszy niż na guardach).

Draconia (Dragons) - Dla paladyna? No wiesz...paladyn musi mieć pole do ucieczki, a tam za bardzo nie ma gdzie uciekać (no chyba, że będziesz lurować poziom wyżej)

OF dla knighta 80+ - gwarantuje Ci, że z głową dasz rade na 60+

Dworki - Taa może mag ma biegać tam z monkiem? Gz, no chyba, że wziąłbyś 2bp destroy fieldów.

Nargor - Piraci (27+lv) - Mam 72 shieldinga moim knightem (podskillowałem, wiec proszę się nie sugerować moim opisem) i zbieram od marauderów hity czasem po 70+

Banuta - Apes (Malpy, 50+lv) - Tutaj większość zależy od umiejętności gry i skillów naszej postaci

Ankrahmun Dragon Lair - No, że się roi od dragów to bym nie powiedział.

Popraw niektóre punkty.
Ametystowec jest offline   Odpowiedz z Cytatem