Temat: Przyjaciele Aggro & Xynox thread
Zobacz pojedynczy post
stary 19-07-2008, 16:31   #685
Armix
Użytkownik Forum

Armix's Avatar

Data dołączenia: 29 07 2005

Stan: Niegrający
Gildia: Naction
Świat: Refugia
Poziom: 105
Send a message via Skype™ to Armix
Domyślny

Ok, obiecane fotki Na początek przepowiem, że Aggro jeszcze tu wróci i sami zobaczymy czy się moja przepowiednia sprawdzi ponadto dajcie sobie spokój z tym żebym edytował posty (to do tych co się będą czepiać )

Na początek chciałbym pochwalić się moją pierwszą użytą exetą

Następnie po wykupieniu wszystkich czarów postanowiłem wybrać się na smoki

Aby nie tracić many na levitkę postanowiłem przynieść parę parcelków

Były przydatne także na wyższe piętro

Następnie zapuściłem się w głębsze siedliska smoków. Niespodziewanie do walki ze mną stanęły również dzieci tych wielkich zielonych stworzeń

Nie pozostawili mi wyboru i aby przeżyć musiałem ich szybko zlikwidować... Zaraz po tym, znalazłem wejście do głębszego siedliska smoków

Niespodziewanie do walki ze mną stanęły małe, czerwone stwory

A następnie trochę większe...

Walka z nimi nie była prosta...

Często ryzykowałem życie, ale udało mi się wyjść cało z opresji

Następne nie były już tak śmiałe do walki i uciekały z przerażeniem widząc ostrze mojego miecza

Ale ja i tak je dopadłem

Zostało mi jeszcze tylko jedno miejsce w które zapuszczają się tylko najodważniejsi łowcy

Wracając napotkałem jeszcze jednego zielonego stwora, lecz powaliłem go bez najmniejszego trudu

Call me paint mastah ;D

A oto wynik mojego huntu

To by było na tyle. Wklejający męczą się żeby przygotować zdjęcia więc ogladający commentować ;P

When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Then I realised that The Lord doesn't work that way, so I stole one and asked him to forgive me.
Armix jest offline   Odpowiedz z Cytatem