Zobacz pojedynczy post
stary 19-07-2008, 17:27   #63
Relosu
Zbanowany

Relosu's Avatar

Data dołączenia: 05 05 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tom The Tanner Pokaż post
Grałem na globalu i nie widzę żadnej różnicy poza tym, że było trochę więcej ludzi i potworki nie respiły się w miejscach, w których stoję. Czyli nie mogło być tak, że siedzę sobie na trawce bez hp, a tu nagle się pojawia jakiś ostry mob, mimo, że go wcześniej ubiłem.. xD

Poza tym nie widzę żadnej różnicy. Grałem na privie, grałem na globalu i doszłem do wniosku, że nie ma najmniejszego sensu płacić jeśli chodzi o jakość. Gdyby dali mi zagrać na globalu i na privie i nie powiedzieliby mi który to który to bym nie wiedział. Jedynymi minusami są: sama świadomość tego, że na privie mniej osób i kwestie moralne czyli przeczucie "oni się napracowali, a ja żeruję na ich pracy!". Jeśli komuś nie przeszkadza limit graczy i nie ma sumienia to niech nie płaci.

Płacenie za abonament jest wg. mnie bezsensowne również wtedy, gdy dopiero zaczynamy grać. To tak, jakby ktoś, kto pierwszy raz odpala np. Tibie miał zakupiony pacc i przez miesiąc (za który przecież zapłacił) wbijał ósmy lev.

Jeśli chodzi o mnie osobiście to mam jeszcze jeden powód, żeby nie grać na globalu. Na razie wakacje, wszystko pięknie, ale zacznie się szkoła i nie mam zamiaru przedłużać wtedy abonamentu. I se nie zagram. A tak to mogę pyknąć kiedy mi się tylko podoba. Bez stresów, że moja kasa się marnuje.

Wjal
Powiem krotko ina temat. Pierdolisz. Ty chyba nigdy nie grales na globie.
Relosu jest offline   Odpowiedz z Cytatem