Zobacz pojedynczy post
stary 19-07-2008, 22:32   #19
psyhopatka
Użytkownik Forum

psyhopatka's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Knurów

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Artix-pal
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Eternus
Świat: Elera
Poziom: 102
Skille: 88/69
Poziom mag.: 20
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grzesio95 Pokaż post
W moim życiu najgorszy było to jak grałem z kolegami w piłkę. W pewnym momencie kolega wybił mi piłkę a ja kopnąłem nogą w słupek i miałem otwarte złamanie, dokładnie piszczel nie mogłem na to patrzeć ale jakoś się przeżyło
W archeologa się bawisz?

Ps. Jak oni znajdują takie tematy;p

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dejvo Pokaż post
Tu będzie temat bardziej poważny, proszę nie wyśmiewać czy itp. Opowiedzcie co wam się najgorszego przyażyło... jeżeli są sytuacje o których wiecie, że nie powinniście otwarcie mówić to loozik, nie mówicie - jednak problemy to glówna cześć życia... więc ja zacznę :/

Taki ostrzejszyk wypadek zdarzył się... trenuje w klubie piłkarskim Concordia Knurów (Dudek tam zaczynał) już 5 lat, 3 lata temu w ostatnim meczu rundy jesiennej (miałem 7 bramek po 7 meczach, byłem aktualnym królem strzelców ) bramkarz złamał mi nogę sam na sam, nie dość, że gol padł i nie zaliczył to jeszcze pwoażne złamanie, w sumie prawie rok wracałem do 1 składku... a wczoraj jeszcze większy wał ;/ bedę miał 2 operacje (w tym 2 nie pewna), ponieważ mam torbiel (niedaleko nosa, będą mi to jakoś usuwać), nie wiem co to dokładnie jeszcze jest, ale w marcu raczej w piłkę nie pogram a poleże w szpitalu... mam andzieję, że na rozpoczęcie rundy wiosennej zdąże...

Ahh te zajszczane życie... :/
Też jestem z Knurowa;d

Ostatnio edytowany przez psyhopatka - 19-07-2008 o 22:34.
psyhopatka jest offline   Odpowiedz z Cytatem