Temat: Przyjaciele Aggro & Xynox thread
Zobacz pojedynczy post
stary 20-07-2008, 23:07   #697
Armix
Użytkownik Forum

Armix's Avatar

Data dołączenia: 29 07 2005

Stan: Niegrający
Gildia: Naction
Świat: Refugia
Poziom: 105
Send a message via Skype™ to Armix
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aggro Pokaż post
Guardia się zdecydowanie nie opłaca Zajebiscie dużo noobów, 30x więcej botterów. Grałem kiedyś na Refugii, możesz tam spróbowac, może nie pożałujesz... nie wiem jak tam jest teraz
Refugii zdecydowanie nie polecam... Grałem na niej razem z Aggrem, ale odszedłem bo moi wszyscy kumple z gildii odeszli, a ona sama się rozpadła. Gra tam straciła sens. Ceny na Refugii są beznadziejne, a ludzie chamscy, lurują, nie respectują i kozaczą. Jednym słowem... szkoda czassu. Dlatego poleciłbym pvp takie jak Isara, bo jak kozaczysz to dostajesz wpierdol tak jak to jest w przypadku kiedy ktoś próbuje mnie zabić
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aggro Pokaż post
Btw Armix - edytuj posty =/
:*:*:*

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marecki666 Pokaż post
@Armix
Dzięki za ten styl RPG, dużo ciekawsze są ssy, kiedy je komentujesz w tym stylu.
Tak trzymaj!
Pozdro
Pomyślałem, że to może się spodobać dlatego postanowiłem spróbować Jeżeli się wam to podoba to będę kontynuował z nadejściem nowych zdjęć, ale postaram się to robić lepiej bo to było tak na szybkiego

Dzięki wszystkim za komentarze i wpadajcie tu częściej coś napisać

When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Then I realised that The Lord doesn't work that way, so I stole one and asked him to forgive me.
Armix jest offline   Odpowiedz z Cytatem