Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rincewind
Ta sekcje to chyba jakis wujek Stacho w piwnicy przeprowadzal. Jakos nie chce mi sie wierzyc, ze jakikolwiek lekarz stwierdzil zgon jesli ten czlowiek byl tylko w stanie paralizu nasennego.
|
Czytałem nie dawno jakiś artykuł, a nawet w telewizji jakiś czas temu o tym było, jest z roku na rok więcej takich przypadków i dlatego wiele ludzi chce w razie śmierci dostać do trumny telefon komórkowy... Był przypadek kobiety która po 60 godzinach (w tym 48 w tej lodówce ;p) obudziła się i wołała o pomoc i usłyszał ją pracownik kostnicy (ja na jego miejscu będąc sam pewnie bym zawału dostał).
Jeszcze był też przypadek gdzie chowano jakąś kobietę, żonę faceta który umarł kilkanaście lat wcześniej, ona chciała być pochowana z nim więc po otworzeniu krypty (grobu? nie wiem jak to się nazywa) gdzie był pochowany jej mąż, widać było otwartą trumnę, szkielet w pozycji siedzącej, a trumna była ostro zdrapana i było coś napisane przez faceta... Zrobiono śledztwo i wykluczono działanie osób trzecich.
Taka jest prawda, że ze statystyk się raczej nie dowiemy bo jak sprawdzić czy ktoś w trumnie po pochowaniu się nie obudził :/
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rafayen
Czas na mnie hmm..
Wakacje hmm 2000 rok grecja.. nagłe wymioty biegunkii wszedzie krew = szpital = samolot = operacja = 9 miesiecy bez jedzenia = same kroplówki i tym podobne = z 10 razy pod narkozą = i co? żyje .. ciągłe wizyty u lekarza i tym podobne .. :/ 18 Sierpnia znowu operacje i tak dalej ... tabletki codziennie z 10 minimum =PP ma sie zajebiscie chore jelita!=)))))
|
Jeśli to prawda to szczerze współczuję, często widzę jak ludzie się użalają nad sobą i to z bardzo głupich powodów nie związanych ze zdrowiem, a np Ty musisz przechodzić takie rzeczy :/