Temat: Dźwignia
Zobacz pojedynczy post
stary 21-07-2008, 08:20   #32
Scobel
Redaktor

Scobel's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: IR/PL

Stan: Początkujący
Imię: Nenagh
Profesja: Rookstayer
Gildia: AoR
Świat: Nerana
Poziom: 57~
Skille: XX/YY
Poziom mag.: 0o
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez RookeR Pokaż post
Hmm... Ciekawe. Mówicie że na tym Screen Shocie jest za jasno, możliwe że koleś używa bota*, bo jeżeli się nie myle to boty mają taką opcje (choć by tibiaGG, którą obliczałem doświadczenie ile musze "doexpić" =d.

Mi się w oczy tak jak Scobelowi rzuciło brak "look" na dźwignie, ale także to że:
- obrazek jest zapisany w "png" (używając "ręcznej metody" czyli painta nie da się zapisać w png, bo paint nie czyta skrótów png )
- Dźwignia wydaje mi się troszeczke rozmazana.
- To co mówił Dindsuk, dlaczego autor wczoraj o tym nie pisał żeby każdy mógł sprawdzić?

* Do autora: nie mówie że używasz bota, tylko biore taką możliwość pod uwage =d

Pozdrawiam =]
Dźwignia mogła stracić tak jak i całe zdjęcie na jakości kiedy na IS była dodawana.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slythia Pokaż post
Znalazłam to gdzieś... Na tym forum dość pewna osoba napisała, iż początkowo punkty te służyły ku zabawie gmów - teleport w dwa miejsca mógł spowodować zniknięcie miecza, niepotrzebne były dodatkowe czary etc. Oczywiście, nie wszyscy o tym wiedzieli. W momencie wykradzenia mapy sekret ten poznali także gracze.
Brawo znalazłaś to gdzieś na tym forum, gdzie 90% txt to spam ... I niby dlaczego miał by to ktoś wiedzieć (o co chodziło) ?? Bo jakoś nie wydaje mi się by dowiedział się o tym od CS ... Więc irytuje mnie zawsze powtarzanie takich bajek których nie da sie zweryfikować i nigdy się nie dało

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slythia Pokaż post
Jakoś ja mam zdjęcia na imageshack w formacie .jpg...
No widzicie JEDNA mądra ... !! Która sama to sprawdziła ...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Technick Pokaż post
Tak sobie czytam te 2 głupie strony topicu i zastanawiam się dlaczego chcecie tak bardzo udowodnić prawdziwość/fałszywość tego screena.
Co to da? Do czegoś was to doprowadzi? Podpowie wam coś?
Po co toczyć bezsensowną dyskusję przez 2 strony topicu o jakąś głupią dźwignię? oO'
A tak poza tym to może okazać się kolejną prowokacją.
Skoro ktoś robi taki temat, a my jesteśmy na forum to mamy "święty obowiązek" się w nim wypowiedzieć, by uciąć lub ewentualnie rozwinąć wszelkie spekulacje. Bo potem tak jak z Shadow Rox będą powstawały kolejne tematy ...

Ostatnio edytowany przez Scobel - 21-07-2008 o 08:22.
Scobel jest offline   Odpowiedz z Cytatem