Zobacz pojedynczy post
stary 21-07-2008, 14:18   #257
Fureyka
Chica mala

Fureyka's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Leon_Asto Pokaż post
Mam kartę kredytową MasterCard Electronic Banku PKO BP SA.
Mogę nią zapłacić za pacca czy nie? Jeśli tak, to ostatnia moja anulowana transakcja z jakiego powodu mogła nastąpić?
Akceptowana jest tylko zwykla MasterCard.

Cytuj:
P.S. Mam podobną z wyglądu kartę, choć nie identyczną, mógłby mi ktoś pokazać kod zabezpieczający?P.S.2 Czy tym kodem mogą być pierwsze 3 litery daty ważności karty? Bo nie zauważyłem, by na karcie w innym miejscu się ten kod znajdował, a wszystkie kombinacje sprawdzałem- wyskakiwał błąd, że zły kod.
P.S.3 Jeśli nie ma na karcie tego kodu to jest w dokumentach gdzieś? Jest opcja, że nie ma go w ogóle, bo np. karta jest wydana wtedy, kiedy tego jeszcze nie było?
Kod znajduje sie na karcie i tam go szukaj. Z tylu obok podpisu masz kilku cyfrowy kod. 3 ostatnie cyfry to wlasnie ten kod zabezpieczajacy.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez More-Fendo Pokaż post
Mam Problem
Gdy chcialem kupić pacca na 30dni przez tibie.com wpisalem żle 3 razy numer karty i mizablokowało i gdy naciskam Add Premium Time to wyskakuje

Subscriptions can only be paid with a credit card. You cannot set up a subscription as credit card payments are blocked for your account.

Single Payment (Element5)
Here you can buy a single premium time period for your account.

I wyskauje ta ramka co na poczatku tego tematu a powinna wyskakiwać ramka z rodzajem kart.

Jak ktos wie to niech pisze z Gory dzieki.
Zle wpisany kod 3 razy z rzedu powoduje blokade karty, wiec zapewne i tak sie stalo zamawiajac pacca. Jaka karta chciales zaplacic?
@down: no to sprawdz czy Ci jej nie zablokowali...

Ostatnio edytowany przez Fureyka - 21-07-2008 o 14:35.
Fureyka jest offline   Odpowiedz z Cytatem