Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Derkeros
A więc tak, myślę że dało by się zrobić polskie POI bo nie wiem czy ktoś normalny da 300k payment dla LR gdy softy na trade stoją 230k +-, a avenger 100k
|
Wiesz dlaczego Ci sie nie uda ?? BO patrzysz pod katem pana ktory marchewke chce kupic a nie sprzedac.
Cytuj:
To na chu* iść na takie coś. Sporo polaków niema wykonanego POI więc nie trzeba by było robić tak wielkiego paymentu dla innych ponieważ większość by szła za darmo, tylko kilka osób które by nam pomagały opłaciło by się ich.
|
Nie wiem jak Ty ale ja az tak dobra dusza nie jestem zeby siedziec z 30h tylko po to zeby ktos sie cieszyl softami
Cytuj:
Clearing team (narazie) widzę tak:
-Blokerzy:
Andy Hexenerus
Kemezrp Knight
Perez'lon
Wintrovex lub Emperor Scram
Blas Koras
Alus Nugarox
-Sio:
Tusiek Druidek
Kikefre Zatodo
-Mage:
Okon Tiger
Derkeros
Sir Syrok
Justin Drummer
-Palki:
Meltzik
Mindozinhu
Mallthor
Kenti Tiger
Foxy Hawk
Maly Stas
|
Blokerzy : Andy Blas I Emperor
Sorci : Ja Derk i Syrok
Sio : Tusiek i Kikefre
Palki : 3 z lvlem 100+ z niezrobionym
Cytuj:
|
Kwitujac, sam sobie zaprzeczasz pod pewnymi wzgledami, chcesz zrobic poia za pol darmo a robisz clearing team jakiego empera nie widziala jezeli chodzi o liczbe ludzi. Clearing team ograniczasz do minimum + zawsze znajda sie ludzie przydatni ktorzy poia nie zrobili tacy ida bez paymenta. Tu nie ma znajomosci, Po znajomosci to komus mozna f axe quest wyczyscic anie poia gdzie ludzie siedza godzinami ryzykuja zycie i sa na tyle obczajeni w quescie ze sa w stanie to wszystko ogarnac. Zeby zrobic poia nie wystarczy tylko zebrac kase i dogadac ludzi. Pomysl jest dobry ale nie robmy z ogolnopojetego biznesu jakies imprezy harytatywnej. To jest rynek a na rynku o pewnych rzeczach sie glosno nie mowi, tak poza tym chcecie sie wgrysc w nie swoj rynek a stapiac po nie swoim lodzie trzeba to robic bardzo ostroznie. Tym bardziej ze w brazylii nawet jak lod jest to bardzo cienki...