@up co do skillowania. Jestem w trakcie na NONPVP i tu ludzie dopiero czuja sie bezkarni.. Polak przyjdzie i zabije od razu nic nie mowiac. A Brazyl zapytac sie (br?) i jak sie dowie ze jestem z Polski to tylko usmiech i bije w nie... Czyli wiadomo jak jestesmy postrzegani...
Jak dla mnie artykul fantastyczny.. Lepiej bym tego nie ujął, gram dopiero 1 rok, i przyznam na poczatku mojej gry przyjemnie mi bylo gdy komus cos ukradlem... ale np. na poczatku gry nie musialem pytac sie co i jak i gdzie robic. po zrobieniu konta zanim zaczalem grac przeczytalem najwiecej poradnikow.. ile tylko sie dalo zeby odpowiednio podejsc i zagrac nie majac wiekszych problemow.. co do artykulu, i taka jest niestety prawda o Polakach. zeby tylko jeden drugiemu dosral, zeby jeden od drugiego byl lepszy i mial wiecej.. a co do Szwedow, to chyba tylko to mi nie daje spokoju... ich jest znacznie mniej niz nas na serverach.. gdyby Polakow tez bylo tylko ok 20% servera tez bysmy trzymali sie razem i bylibysmy spokojni, ale taka jest prawda ze jak Polak mysli ze mam przewage liczebna to mysli ze moze wszystko i ze to on dyktuje warunki.. tak samo jest w RLu.. wiekszosc Bossów
jest dobra tylko w gembie z 6 osobowa ekipa za plecami... a poza tym ja graczy oceniam tylko po tym jak pisza.. razi mnie ilosc popelnianych bledow ort. wali mnie typ 100+ lvl "ktury pizse rzal i hce" .. wole miec kumpli 8 lvl.. a umiec z nimi pogadac na poziomie a nie jakis botow co sie tlumacza 50% dysleksja [nie dysortografia -.-] i 50% ze chca pisac szybko.. Takie moje zdanie jest w tej sprawie.. jeszcze raz duzy +++ za ten artykul
Pozdrawiam WrzechStronny
Ostatnio edytowany przez roSiu1992 - 21-07-2008 o 19:22.
Powód: literówka
|