Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Leweracja
jednym slowem : IDIOTYZM
poco cos takiego nagrywac ?
|
no jak w tym wieku jeszcze nie wiesz to ja już nie wiem hmm... może spytaj sie mamy może ci na to udzieli odpowiedzi
Cytuj:
Po wieku to ty możesz za przeproszeniem c***a osądzać, nic więcej. Moim zdaniem film do kitu, równie dobrze ja mogę zrobić 11 lvl i zacząć wyzywać DT na Isarze, a potem zostać kilka razy zabitym, ale mi beka, ha.. ha ha.. Chyba nawet złe intencje bo kiedyś gadałem porywczo z i jest całkiem spoko, nie myslę, żeby chciweli więcej niż chcą patrioci czy inne Messiashe... Jakby co to ja gram na stałe na Galanie więc nie mówi mi, że się nie orientuje...
|
mohaha 12 lat sie odezwał mohaha ale oki to jeszcze nic nie oznacza mohaha nie moge ale ok dobra takiś mądry to zrub filmik z dt tylko żeby był śmieszny to wtedy pogadamy ale to ci pewnie zajmie całe wieki bo przeciez 12 lev jest dla ciebie nieosiągalny !!!! a to że gadałeś z
nie mój drogi pisze sie jejihev i że był dla ciebie miły to pewnie sprzedawałeś my jakieś runy i zaufaj mi ty TYLKO dlatego był miły dla Ciebie.
Cytuj:
Ale się uśmiałem... no boki zrywać...
|
hahah no ja też
Cytuj:
Nim zaczniesz nagrywać filmik zastanów się czy to wogole ma sens... I w tym filmiku nie bylo nic śmiesznego...
|
na ale już mówiłem nie wiesz o co biega to bądź cicho i idź oglądać filmy pt.''jak znaleźć ukryty tunel z rooka na maina''
a czy ma sens to już sie zastanowiłem