Zobacz pojedynczy post
stary 03-01-2005, 18:21   #38
Dowizul z Inferny
Użytkownik Forum

Dowizul z Inferny's Avatar

Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Ostrów Wlkp.

Dowizul z Inferny ma numer GG 3923320
Domyślny

CIP`y muszą z czegoś żyć i utrzymywać firme rozumiem to
domki promocja czary stroje tereny to też rozumiem

ale jedna żecz mnie wkuza!! kiedy w kturyum update była jakaś żecz dla facc?? niepamiętam tego i dużo graczy też nie!! więc niech dadzą coś dla facc może więcej wiary zacznie grać w tibie i kupi pacca a nadodatek gdyby te pace potanialy to więcej osub kupiło by paca podstawowa zasade ekonomi!! ale też bez przegiec z tom niką ceną dam jeden przykład:

-idziesz do piekarni i widzisz że chleb kosztuje 10zł a bułki 15gr więc kupujesz kilka bułek ponieważ są tańsze o wiele i wogule tanie

-w piekarni chleb kosztuje 1,20 (normalnie) a bułki 20gr za 50 bułek to nieopłaca się piekarni

czyli cena niemoże być zbyt niska bo to nieopłacalne ani zbyt wysoka bo nikt nie kupi i to też nieopłacalne a według mnie cena pacca jest zbyt wysoka wzorując się na wypowiedziach innych i cenach premiowania konta z innych gier to pac powinien tanieć więcej osub by go kupiło!!

P.S jeżeli komus by się chciało mam prośbe niech przetłumaczy to, zbieże podpisy i argumenty i niech napisze list do cipów aby o stanienia pacca wg. mnie cena pacca powinna wynosić 50 zł na 3 miechy!!

Dowizul z Inferny jest offline   Odpowiedz z Cytatem