Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kojotes
Może sie jeszcze raz nad tym zastanów..
|
Masz jakieś ale? Wpisz to do księgi skarg i zażaleń.
Cytuj:
to potrafi tresowana małpa...czyli kliknąć-uruchomić bota i obserwować. GRATULUJE!
|
To lipa bo ty byś nie uruchomił. Poza tym to takie trochę oklepane stwierdzenie wszystkich konfidentów którzy cierpią, że jakaś osoba ma bota a ona nie. Jeszcze powiedz ze dla botterów liczy sie tylko level, skille blabla to sie uśmieję po pachy. Nie ma w tym nic złego chyba, że jesteś Senior Tutorem i tibia zjadła twój mózg w całości i zamiast Dekalogu czcisz TIBIA RULES, i jak mama zrobi nie smaczną zupę dajesz jej warrning 4b/a
*. A sorry zapomniałem jeszcze dodać ze twój wujek to Gm i jutro wszysyc mają delete "RaPoRtEd Spam EvErYwHeRe 4LiFe". Chilluj, nie w*******aj się w co nie twoje. Każdy gra jak chce i naprawdę chuj ci do tego.
*Przykład
Cytuj:
on jest 'nolifer' ? a ty? skoro masz takie bogate życie to po chój siedzisz na forum tibia.pl i probójesz udowodnić swoją wyższośc nad małpą ?
|
Udowodnił a ty nie i masz lipę aee
Cytuj:
19:09 Altrotom [124]: wiesz
19:09 Altrotom [124]: gdzie ja mieeszkam
19:09 Altrotom [124]: podales
19:09 Vha'loir [48]: Szczecin, wiem
19:09 Altrotom [124]: mi sowj
19:09 Altrotom [124]: adres
19:09 Altrotom [124]: i ci ryj
19:09 Altrotom [124]: okopie
|
Nie mogę do końca sie udzielić bo nie wiem kto jest kim na forum lecz zobaczcie kogo bronicie? Jakiegoś żyda bez zęba na koksie. Fajnie coo? Wpierdol za tibie, do czego to doszło, że wartości wirtualne są ważniejsze od życia codziennego.
Fail.
_~_~_~_~_~_~_~_
A no gratuluje wszystkich fragów, zajawki na grę, leveli.
Życzę powodzenia i wytrwałości,
WSZYSTKIM.
A i co byś głupiego nie napisał to i tak twój pułap inteligencji nie emanuje pozytywną energią, więc nie będę zobowiązany do nawiązania konwersacji na tak niskim poziomie z tobą.
H E J T U J
! H E J T U J
! H E J T U J
! H E J T U J
! H E J T U J
!
Pozdrawiam Fo
@Down
Przeczytałem ostatnie 20stron, cieszę się, że załapałeś moje wypociny odnośnie korzystania z ułatwień - bota.
Nie muszę wstawić w cudzysłowie słowa kolegów ponieważ znam jakiś czas parę osób z gildii Fatal~
Nigdy nie zauważyłem by wynosili się na ołtarze. Jedyne co może cię/was tknąć to zabijanie. Robią to dla własnej przyjemności. Są w tym najlepsi na serverze i temu nikt nie zaprzeczy, gdyby chciał ktoś pokazać że jednak nie, to by robił to samo udowadniając jaka jest prawda. Z tego co się orientuję Fatal~ zabija różne levele i mają czym sie poszczycić w swoim dorobku. Więc krótko mówiąc są najlepsi w tej dziedzinie i nie mają kompleksu wyższości, po prostu tak jest. Kompleks mają osoby które zostały zabite, zapłaciły payment, mają hunta a ich jedyną bronią są bluzgi na forum co zaobserwowałem czytając wasz temat.
Na moim świecie było bardzo podobnie, tylko walka była między Senior Tutorami a nami (gildią ktora rządziła respawnem, gdy było coś nie tak zawsze wpadaliśmy i odprowadzaliśmy ludzi do swiątyni). Byliśmy bardzo pływowi, ale musieliśmy to udowodnić myślę ze w przyszłości przekonacie sie do nich, a gdy odejdą z servera (tak jak było w moim przypadku) część osób bedzię uskuteczniała xero, lecz nadaremnie i zatęsknicie za gildia która czasem przeszkadzała a czasem była przydatna.
Więcej nie będę się już udzielał ponieważ nie mam na to czasu, może kiedys problem rozwiąże się polubownie.
Pozdrawiam Fo