Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pebe83
Plik, do którego link podałeś znajduje sie na moim koncie. Jestem jedną z pierwszych osób, które oglądały ten film gdyż nagrywał go moj kolega. Oglądałem go już dziesiątki razy i nigdy nie miałem hacka. Norton Antyvirus, MKS, Spybot Search&Destroy, AD-Aware SE Professional nigdy nie wykryły mi w nim keyloggera, trojana ani virusa. Zanim więc stwierdzisz, że jakiś plik jest zainfekowany to wypadałoby miec jakieś dowody. Jeżeli ich nie masz to proszę o usunięcie tych linków z tego tematu !
|
Gdybys umial to co ja to bys zauwazyl ze to jest wirus. Po rozkodowaniu tego pliku przez Hasiuk/NeoLite (To nie program tylko sposob rozkodowania). Gdy sie to rozkoduje widzisz Wszystkie funkcje jakie to robi. Znalazlem jedna funkcje ktora wysyla pierwsze 2 bajty wyslane przez klienta Tibii do serwera Cipsoft pod mail
[email protected]. (Niewiem kto to) A rozpakowalem inne pliki i inne sie rozpakowuje przez Aspack<108. (Aspack jest to latwy do rozkodowania i prawie kazdy antivir moze go spokojnie odkodowac i sprawdzic ze to wirus, lecz Hasiuk/NeoLite jest dosc mocno zakodowany i prawie zaden antivir tego nieumie rozpakowac. Gdy probojesz zakodowac jakis plik przez Hasuik/NeoLite trwa to pare dni poniewaz to koduje okolo 5 razy. Najlepszy sposob dla mnie na sprawdzenie czy to wirus to sprawdzenie to
Recznie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr. Unknown
Skanning in progress- jak na razie 10 zainfekowanych- 7 trojanów:|
<edit>
35+ w tym jakieś 10 trojanów, mam pytanie- 5 nie usuneło, nie można było ani naprawić, ani usunąć, więc dałem "Zmień nazwę", co teraz z nimi?
|
Sproboj uruchomic tryb awaryjny z oblusga sieci i usunac przez antivirusa, wtedy powinny sie wszystkie usunac spokojnie.
Jesli nie to na GG: 3923425 to ci powiem jak.
lub MSN:
[email protected]