ja to tam jestem soft korowiec :/ ale sie dygam 2 miejsc:
1.prawa jaskinnia z kostaki i kapustami <poison fild

> a dokladnie jedna dziura

ta z rotami co sie ropa do gury i tam cos kolo 6 rotów kolo ciebie chyba ze po sejvie :/
2. mino hell ehhh.... do update muj dostawca adrenaliny ahh czemu do updattu?
na kazdym serverze mialem jakis kumpli zbieralismy sie w 2-3 i szlismy do mino hell idziemy przez labirynt i zbiermay mienso. Albowiem ja sie najmniej balem < adrenalina plx> wbijam jako pierwszy patrze 6 orków wolf i mino to ja wbijam przesuwam i koledzy z gury ropujom monstra i tam wybijamy kilkanascie miut pierwszy resp potem gdy juz bylismy u schodów do mino hell czekalem az mi hp wejdzie na zielony koledzy blokowali repsa i wbijalem przesuwalem mino i szlem za te krzeselka szybciotku ustawialem i woloalem kolegów. barakadowalismy sie tam i wybiijalismy mino pokollei.. ah to bylu za czasy kolo 8 level na gratulowal ze w 2-3 osoby rozwalilismy kolo 10 mino i 20 orków. Teraz sie boje tam zapuszczac bo boje sie ze jakies nupki poniczyly krzeselka od blokowania i jak wejde to nie zdonze zrobic slalomu do wyjscia :/
PS Na spirmenach uzupelniam adrenaline

raz na wiezy na 4 levelu zsolowalem spirmanea

zostalo mi 15 hp a na dole jeszcze byl orc a jeszcze nizej spirmen i 2 orkipoczekalem az ktos je lurnie lekko i dalem dyla