Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil
to nie jest kwestia gustu tylko elementarnej logiki. Po co grac jesli sie nie gra ? Skoro nie czerpie sie satysfakcji z gry tylko ze szpanu levelem/ skillami to nie prosciej po prostu isc do roboty i za 1 pensje kupic sobie ten 200 level na allegro ? zamiast przez 6 miesiecy jadac na bocie udawac ze sie gra ?
|
No właśnie o to chodzi, że botterzy czerpią satysfakcję z skili/loota/levela niż z przyjemności grania jak "uczciwi" gracze.
Dlatego mówię:
Jeśli Lord~ grał cały czas sam - to albo trzeba mu pogratulować wytrzymałości, albo złożyć kondolencje, że popadł w nałóg.
Jeśli natomiast sharował/botował to jego sprawa. On czerpie z tego satysfakcję, mi to nie przeszkadza. Chyba, że by to ogłaszał w necie, rozpisywał tematy, ale jakoś jeszcze nie widziałem żadnego brazola podniecającego się z tego powodu.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ervinius
@uzywanie bota.
Co do tego bym się zastanowił, bo używanie, bota, to używanie bota, czy on expi, czy nas leczy, czy sprawdza ile mamy pieniążków lub expa/h, moje zdanie przedstawia sie wlasnie tak, jesli ktos sie zna lepiej, prosze o wypowiedzenie sie (;
moze to byc Vil/Wylansowany, bo są to najbardziej ogarnięci ludzie którzy pisują w tym topicu. (liżę dupe! liżę dupe!)
|
Nie botuje - nie znam się ;[