Temat: Serwer SS'y z Astery
Zobacz pojedynczy post
stary 22-07-2008, 13:33   #10584
-Thug-
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 07 2008
Lokacja: szn

Stan: Usunięty
Domyślny

@Jasio
Bronisz Azera tylko ze względu na to jego pixele, lizałeś mu dupę od samego początku. Gówno mnie obchodzi twoje zdanie bo dla mnie jesteś szczylem szukającym kolegów online którzy będą Ci dawać fri itanki.
Btw. wytłumaczysz mi, czemu na forum tak cwaniaczysz a w grze nawet nie raczyłeś mi odpisać?
Co do 'manii wyższości' to wybacz, ale to cecha twoich zajebistych kumpli. Wczoraj na swoim gc (dziękówa Leik) spamili texami 'Fatale se za dużo pozwalają, trzeba ich zajebać' (ofc jak w przypadku Altro~ skończy się na słowach) a dlaczego? Bo mają ten trzycyfrowy levelek. Gdyby mieli parę pixelów mniej to gwarantuje Ci, że nie pisnęli by słowem ponieważ lvl daje im poczucie wyższości.

@Azer
Za dnia gram ja, w nocy bocik robi icki x] (lub kiedy nie ma mnie w domu za dnia)

A tu coś dla fanów Azera.
http://www.pskonejott.com/otc_displa...cter=Azer+Nabo

elOO, nie ma to jak zajebać insomaniaca manualnie.

Cytuj:
Piapi czy jak tam jak nie wiesz o co poszlo to sie nie wypowiadaj bo tylko wiekszy syf robisz niz juz jest
Ty nie znasz nawet własnego podwórka więc niby czemu miałbyś znać mnie lepiej niż Fo? On dobrze wie o co poszło, ponieważ kiedy twoja zajebista gildia schrzaniła nam akcje był z nami na tsie.

Na koniec dodam takiego ss'a, astera vs. fatal, ciekawe kto wygra o:

Piona

Ostatnio edytowany przez -Thug- - 22-07-2008 o 13:45.
-Thug- jest offline   Odpowiedz z Cytatem