@2 und 3 up
Przeczytajcie sobie dokładnie, na czym ten temat polega. Do tej pory nigdzie nie widziałem żadnego z prośbą o ruszenie dupsk do roboty i udowadniania tego w jednym temacie, żeby nie szukać godzinami po całym forum. Wiecie, że jest pełno cepów, którym się szukać nie chce - a tak to będą mieli wszyściutko podane na talerzu i spamu będzie mniej. Ale po co się ruszać - najlepiej powiedzieć "a po co ten temat, szukać na forum!" i potem kląć na zwały spamu, nie? Był na forum taki temat, notabene też założony przeze mnie i cieszył się sporą popularnością. Niestety zmienił się w spam topic i go skasowali, razem z kilkunastoma innymi.
Ergo - rada "Pomyśl zanim napiszesz" wciąż żywa. Polecam się zastosować.
@up
Wiem, że masz do mnie żal za pewien post, ale pisząc to w każdym możliwym miejscu ośmieszasz siebie, nie mnie.
@topic
Żeby offu nie było:
Jest teza o użyciu knife jako wytrycha na drzwiach do MM. Kogoś, kto takowe narzędzie posiada, proszę o sprawdzenie.
Mit "Magic Light Wand i drzwi":
Niemożliwe do zrobienia - po użyciu MLW zapala się i gaśnie, wiec nie można użyć go na drzwiach. Rzucić też się nie da - "there is no room".
@down
Od tego można zrobić temat ogólnie zebrany, pasowałoby tylko ugadać z modem o przyklejeniu. Jak będę miał czas to napiszę do jakiegoś.

Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę.
----(\_/)
<=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach!
--- (> <)
Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 22-07-2008 o 16:35.
|