vhal a czy ja napisalem ze on ciebie nie zna? z tego co on zaczol pisac odbiegalo od tego o co poszlo i teraz ja sie bede bawil jak wy i powiem ale lizecie leikowi dupe ze wam pokopiowal to co pisali wezcie mu piety calujcie bo jak bedzie papiezem to sie nie dopchacie

Co do tego waszego pisania ze on chce odemnie "free items" to jeszcze jakos ani razu sie o to nie zapytal
A no i masz stare info nie chce juz mi sie ss dawac z tym to tylko tak skopiuje
22h
15m
A no i wygrac to wy mozecie z jakimis malymi lvl badz osobami nie gotowymi na wasz trap ale jak jakos wczoraj byla oferta pojscia na gorome demy to nie poszedl nikt z was na norsemana tez proponuje tez nie idziecie bo wkoncu ja jestem "czolg 175 ek" to Gz waszej wygranej nad kilkoma botami i jakimis malymi lvl
A i myslicie ze ja nie mam co robic tylko za*******ac nie wiem np 300km zeby jakiemus dzieciakowi ryj obic rownie dobrze moge wam moj adres podac i mozecie do mnie wpasc na jedno wyjdzie
Jescze dlugo bym mogl pisac ale juz mi sie nie chce czytac waszych bredni co piszecie
Edit
Nom interesujace tylko dziwne ze ty mnie mijales na statku w lb vhal plynol z goromy na lb i jeszcze cos pierdolil "przyszles mnie zabic" i se poplynol
Edit
Rownie dobrze ja czekam na trapa od was i najlepiej powiedziec ze cos cie pierdoli a ogolnie to prawda boli co nie i koncza sie pomysly na wykrecanie
Vhal ja ci juz wczoraj pisalem na tibi nie " wy" tylko "oni" a to jest duza roznica