-.- nie macie co robić tylko sie kłucić-.- Jedni sa noby co trapuja boty i nieprzygotowanych graczy drudzy to no-lifery wiec jesli macie cos do siebie to rozwiazcie problem(jak tam chcecie). Dla mnie swiat non-pvp jest dla osob ktore nie chca sie lac dlatego dziwie sie ze wy nie gracie na pvp ,ale wasz wybor ja tam do was nic nie mam bo narazie nie mialem przyjemnosci (i oby jak najdluzej). Moj wybor padl na non-pvp do osobiscie nie lubie sie warow itp (a jak mnie najdzie ochota to ide na ots pogram i wracam na rl tibie uspokojony). Jesli chcecie sie poklucic to sa do tego inne miejsca (gra?gg?)
a nie robicie ludziom , ktorzy chca wstawiac i ogladac ssy kolegow(tyczy sie to azera i gildi fatal ilusion).Tyle mialem do powiedzenia. Dziekuje jesli ktomus chcialo sie czytac^.^
@vhal
Twoje posty pisane sa jeszcze z jakotakim sensem(mimo iz nie rozumiem was i waszego postepowania) ale moglbys ogarnac reszte kolegow troche bo teksty typu "to ja tu ustalam regoly wy*******ac" sa smieszny i wygladaja jakby ktos byl fidelem castro na kubie ktoremu ktos zabral cygaro ;p
|